R&Å jr jenter avsluttet med seier og en strålende andreplass

Jr jenter Nivå 2 B-sluttspill  R&Å – Korsvoll/Kjelsås 18-17 (10-10)

R&Å jr jenter avsluttet en glimrende sesong med hjemmekamp mot Korsvoll/Kjelsås. Med seier ville de klatre helt øverst på tabellen før Nordstrand 2 spilte sin siste kamp et par timer senere. Med tap kunne de dette ned til tredjeplass, så kampen var viktig å vinne.

Ett mål hit og ett mål dit i første omang

Det var en spent Årnes-gjeng som ikke klarte å ta skikkelig tak i matchen. Lagene fulgte hverandre som skygger og spillet bølget frem og tilbake. Ingen av lagene klarte å lede med mer enn ett mål før det andre utlignet. Helt på tampen av første omgangen scoret Korsvoll/kjelsås to ganger og ledet 9-10, men kampens toppscorer, Julie Heiberg, skapte balanse i regnskapet da hun scoret sitt fjerde av totalt sju mål rett før pause.

Den innpåslitne ”lillesøstera” slapp til slutt

Andre omgangen startet med at bortelaget gikk opp i en tomålsledelse for første gang i kampen. R&Å svarte med å sette fire baller på rappen i nettmaskene og ta tilbake ledelsen 14-12. Korsvoll/Kjelsås hadde på ingen måte tenkt å gi seg og etter halvspilt andre omgang så utlignet de til 14-14. Hjemmelaget klarte nok en gang å lede med to mål, men for endte gang klarte bortelaget å slå tilbake. Da tok R&Å timeout. Den var vellykket. Julie Heiberg og Emma Bekkeli sendte hjemmelaget opp i 18-16 med seks minutter igjen å spille. Korsvoll/Kjelsås var litt som den innpåslite lillesøstera som alltid hang etter deg og irriterte deg grønn. Tre minutter før slutt reduserte de til 17—18, men nærmere enn de kom de aldri og R&Å-jentene kunne juble for seier og en strålende sesong.

De rakk også å suge på tabelltoppenkaramellen i et par timer, men Nordstrand  gjorde jobben sin og tok tilbake tabellentoppen. Dermed måtte R&Å-jentene ”nøye” seg med andreplass.

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Ida Kristine Løse, Emma Bekeli, Martine Aas Railtin, Sofie Cornelie Høilund Bråthen, Hedda Rønaas, Julie Heiberg (7), Thea Elise Lien Stenseng (4), Emma Holtung Lundell (4) og Martyna Maria Pona (1)