R&Å jr jenter holdt på å gi fra seg seieren, men reddet seg inn før gongongen gikk

Junior jenter Nivå 2 B1 sluttspill R&Å – Hasle-Løren/Linderud/Linje5 2 21-19 (10-7)

Det har tidvis blitt mange kamper på flere av R&Å jentene som i tillegg til å spille på juniorlaget, også er viktig brikker på klubbens damelag som kjemper om opprykk i 4.divisjon. Tirsdag var det duket for hjemmekamp mot tabellnabo Hasle-Løren/Linderud/Linje5 2

En meget viktig kamp for R&Å jentene, som med tap ville dette ned til sjette plass, mens man med seier ville snike seg opp på en andreplass.

Ledet med fem mål i andre omgang, men holdt på å rote det bort

I starten av første omgangen stod hjemmelaget med den berømte nisselua i hånda og lot gjestene gå opp til 1-3 før de bestemte seg for å vise at de hadde lyst på å gjøre et forsøk på å vinne matchen. Anført av timålsscorer Julie Heiberg, så feide de bortelaget av banen de neste minuttene og snudde kampen med sju scoringer på rad. Hasle-Løren/Linderud Linje5 2 slo tilbake med tre mål på rappen. På stillingen 8-6 så satte Lene Charlotte Olsen og Maria Markussen Mangset inn hvert sitt mål. Da gjorde ikke så mye at gjestene scoret omgangens siste.

Emma Holtung Lundell og Julie Heiberg økte ledelsen til 12-7 i starten av andre omgangen, men så gikk rullgardina ned for R&Å og motstanderen svarte med å score det ene målet etter det andre og etter ti minutter stod det 13-13.

Det ble en meget spennende avslutning på kampen. Spillet bølget frem og tilbake og med under fem minutter igjen å spille så ledet Hasle-Løren(/Linderud5 2 kampen 16-17. Da pådro gjestene seg en tominutter som Julie Heiberg utnyttet med å score to mål og sende R&Å på nytt i ledelsen. Bortelaget svarte med å utligne, men to mål av Lene Charlotte Olsen og ett av Maria Markussen Mangset, gjorde sitt til at R&Å til slutt dro i land en tomålsseier, 21-19.

Neste kamp for R&Å er søndag 26.mars, borte mot Tune/Tindlund

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Mathilde Aune Arnstad (1), Nora Dølvil Lier, Eline Sofi Gaarder Bergersen, Anniken Eriksen Foss, Julie Heiberg (10), Thea Elise Lien Stenseng, Emma Holtung Lundell (4), Maria Markussen Mangset (4) og Lene Charlotte Olsen (3)