R&Å Jr jenter med sin andre strake seier

Jr jenter Nivå 2 B-sluttspillet  R&Å – Halden 19-16 (9-10)

R&Å klinket til med solid seier i forrige serierunde og gikk til hjemmekampen mot Halden med en ting for øyet, sende haldenserne hjem igjen med ingenting annet enn det de kom med.

Spillet bølget frem og tilbake i starten av oppgjøret. R&Å var solide bakover, men sleit i likhet med Halden å finne nettmaskene. Positivt var det at de kun slapp inn ett mål på de ti første minuttene, mens de selv fant veien til nettmaskene tre ganger. Dessverre klarte de ikke holde ledelsen. Bortelaget tok over og like før pause ledet de med to mål. Helt på tampen av omgangen scoret Sofie Cornelie Høilund Bråthen omgangens siste mål, som gjorde at R&Å hang godt med selv om bortelaget ledet 9-10 .

R&Å-jentene fant tilbake til det gode forsvarsarbeidet i andre omgang og hentet raskt opp ettmålsledelsen og dro ganske raskt i fra motstanderen. Etter et kvarter spill hadde de opparbeidet seg femmålsledese 17-12. Halden klarte å kjempe seg litt inn i kampen, men kom aldri nærmere enn tre mål bak,  og til slutt stod det 19-16 på måltavla.

Neste kamp for R&Å er søndag 5.februar, borte mot Oppsal 2

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk, Martine Aas Railton (5), Mathilde Aune Arnsatd (3), Sofie Cornelie Høilund Bråthen (3), Hedda Rønaas (1), Emma Holtung Lundell (3), Maria Markussen Mangse, Celina Sæterbakken Hagen (1), Martyna Maria Pona og Lene Charlotte Olsen (3)