R&Å Kings menn har startet sesongen med to seire

Foto (R&Å basket)

R&Å kings har spilt to kamper så langt i sesongen. De startet sesongen i september med hjemmekamp mot Stovner og spilte sin andre kamp i lørdag 21 oktober

R&Å Kings – Stovner 91-64 (33-16,21-15,20-18,17-15)

Årnes-gutta fikk en god start på matchen og fikk tidlig en god ledelse. Anført av Jonas Aleksander Westbye og Eivind Jørgensen kunne laget gå til pause etter den første perioden med 33-16 ledelse. Andre perioden var jevnere, men vertene klarte å dra ytterliggere i fra og etter to perioder hadde de opparbeidet et ledelse på 23 poeng.

De to siste perioden ble også de jevne, men R&Å Kings var et lite hestehode foran i begge periodene og kunne til slutt slippe jubelen løs etter 91-64 seier.

Eivind Jørgensen ble toppscorer med 33 poeng

R&Å stilte med følgende lag: Jonas Aleksander Westbye(14), Ulrik Tvethaug (3), Andreas Bruer (3), Tommy Sørlie-Haugen (2), Jon Lunderby, Sindre Blådammen (14), Martin Sørlie Haugen (5), Tobias Schønning Lie, Eivind Jørgensen (33) og Amund Grude (6)

R&Å Kings – EB-85 82-59 (16-18,22-12,17-16,27-13)

R&Å stilte med følgende lag: Jonas Aleksander Wesbye (35), Ulrik Tvethaug (4), Emil Landell (6), Tommy Sørlie-Haugen (11), Jon Lunderby (5), Sivert Røseid (4), Sindre Blådammen (2), Martin Sørlie Haugen (2), Marius Wilhelmsen Lone (5), Amund Grude (8)

Lørdag var det duket for ny kamp, også denne hjemme i Neshallen. Motstander denne gangen var EB-85.

Etter en god start med åtte poengs ledelse, så knotet det seg litt til for de blåkledde og etter første periode lå laget under 16-18. R&Å-gutta var litt mer på hugget i andre periode og det tok ikke mange minuttene før de igjen var tilbake i ledelsen. Hjemmelaget startet den tredje perioden med sju poeng, men bortelaget kjempet seg tilbake, og et stykke ut i perioden stod det 44-44.  R&Å fikk inn noen to og trepoengere på slutten og før den siste perioden stod det 55-46. Hjemmelaget hadde god kontroll i fjerde periode og vant til slutt 82-59.