R&Å klarte ikke tukte Lørenskog 2

Truls Frogner

Truls Frogner og resten av R&Å-gutta har møtt to gode unge lag i seriestarten og står uten poeng.

4.divisjon  R&Å – Lørenskog 2  1-3 (1-2)

R&Å tapte seriepremieren borte mot Ull/Kisa 2 og møtte nok et ungt 2.-lag i den andre serierunden som ble spilt på Årnes kunstgras tirsdag kveld. Gjestene fra Lørenskog kom på sin side til matchen med tre poeng i bagasjen etter seier over Eidsvold Turn 2 i sin første kamp.

Eivind Solhaug ga hjemmelaget håp med scoring rett før pause

Det var i utgangspunktet to lag som vil spille ball som møttes til dyst i regnværet. Lørenskog-spillerne var litt mer samspilte enn Årnes-gutta og halvveis ut i første omgangen tok de ledelsen. Resultatet holdt seg til omgangens siste minutt. Da kom det to kjappe mål, ett til hvert av lagene. Først økte gjestene til 0-2 etter et selvmål, før Eivind Solhaug reduserte til 1-2. Målet kom på et gunstig tidspunkt og ga Årnes-gutta troen på at de kunne snu dette i andre omgang.

Spillet bølget frem og tilbake etter sidebytte, men Lørenskog var hele tiden et lite hakk vassere. Med fem minutter igjen å spille økte Nikolai Fjørtoft Stav til 1-3, som også ble sluttresultatet.

R&Å-trener Tommy Grønvold innrømmer at gjestene tok en fortjent seier. Lørenskog produserte mange målsjanser, mens vi sleit med å skape sjanser. Da blir det vanskelig å vinne fotballkamper.

Det er ingen tvil om at R&Å ikke har fått den starten de ønsket på årets sesong. Noe av grunnen ligger i at de har mistet flere sentrale spillere i tillegg til at de har noen på skadelisten. Det hjelper heller ikke at lagets beste spiller, Arne Holter, ikke har vært tilgjengelig så langt i sesongen.

Tre lag står uten poeng etter to kamper. To av disse, R&Å og Blaker, møttes til seriekamp på Årnes Kunstgras tirsdag 16.april kl 1930

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Markus Grønvold, Fredrik Stenbro, Sigurd Flekke Mathiesen, Jesper Aaserud, Eivind Sveinhaug, Eivind Solhaug, Fredrik Lillebekk, Martinus Slette Granum, Jørgen Johannessen og Marcus Damstuen. Benyttede innbyttere. Andreas Kello Delbekk Josefsen