R&Å klatrer på tabellen etter ny seier

Martinus Slette Granum avgjorde med et frekkis fra over 30 meter

4.div  Skjetten 2 – R&Å 0-1 (0-0)

R&Å har spilt seg i form etter at de tapte de to første kampene mot Ull/Kisa 2 og Lørenskog 2. Siden har de slått Blaker og Rælingen og spilt uavgjort mot Hauerseter.

Mandag tok Tommy Grønvold med seg gutta sine til Skjetten stadion og møte med deres rekruttlag. I hjemmelagets mål stod en ”gammel” kjenning i tidligere R&Å-keeper Amund Gjersøyen.

Sjansefattig første omgang

R&Å startet kampen best i en sjansefattig første omgang, dog uten å komme til noen store målsjanser. Skjetten tok etter hvert mer over og etter 35 minutter kom til kampens første store målsjanse. Et godt angrep på venstresiden endte med et innlegg til motsatt femmeter hvor en Skjetten spiller headet ballen i bakken og stanga før en R&Å-forsvarer fikk feid vekk ballen. Rett etterpå kom hjemmelaget til nok en god sjanse, men skuddet gikk rett på Truls Frogner i R&Å-buret.

R&Å måtte gjøre et bytte i andre omgang. Ut gikk keeper Truls Frogner, inn kom tidligere Raufoss-spiller Rino Lund Johnsen.

R&Å best i andre og vinner fortjent

Gjestene var mer aggressive i starten av andre omgangen og kom raskt til to halvsjanser. Ti minutter ut i omgangen datt ballen mer eller mindre i beina på Martinus Slette Granum, som oppfattet at det var litt ledig plass til venstre for hjemmelagets keeper. Med god presisjon feide han av gårde et skudd fra over 30 meter som sneik seg inn på riktig side av stolpene. Like etterpå hadde R&Å nok en ball i nettmaskene, men da var assistentdommeren oppe med flagget. Årnes var det førende laget de første 15-20 minuttene, men etter hvert ble fokuset rettet mot å holde nullen. Skjetten 2 prøvde og prøvde, men skapte lite og etter 94 minutter kunne R&Å-spillerne slippe jubelen løs for sesongens tredje seier.

Seieren betyr at R&Å klatret opp på 6.plass med 10 poeng etter seks kamper. Det betyr også at de bare har to poeng opp til Lørenskog 2 på andreplass.  Neste kamp for de blåkledde er tirsdag 14.mai, hjemme mot Strømmen 2

R&Å-trener Tommy Grønvold oppsummerte kampen på følgende måte:

• En bra kamp av oss, først og fremst defensivt. Vi blir bedre og bedre til å kontrollere kampene og forsvarer oss godt både ved høyt og lavt press.
  • Offensivt ble det ikke skapt veldig mye, men vi skapte nok til å score både ett og to mål til.
  • Skjetten stilte med ett greit lag, så dette var sterkt av gutta, sier en fornøyd trener til Nes-Sporten.

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Sigurd Flekke Mathiesen, Fredrik Stenbro, Thomas Buseth, Martinus Slette Granum, Arne Holter, Eivind Sveinhaug, Jesper Aaserud, Andreas Kello Delbekk Josefsen og Fredrik Lillebekk. Benyttet innbytter: Rino Lund Johnsen