R&Å måtte nøye seg med ett poeng borte mot Sørumsand

4.divisjon   Sørumsand – R&Å 1-1 (0-1)

R&Å var favoritter før bortemøte med et Sørumsand-lag som med sine seks poeng lå under nedrykksstreken. De blåkledde fra Årnes lå trygt plassert midt på tabellen, men kunne komme opp på like mange poeng som Skedsmo med seier.

Eivind Sveinhaug sendte R&Å i ledelsen til pause

Det ble en typisk slitekamp der R&Å kom til flere gode målsjanser, men effektiviteten var dessverre ikke til stede. Gjestene hadde en ball i nettmaskene etter en halvtime, men assistentdommeren var opp med flagget. Utover det hadde laget mer enn nok sjanser til å ta ledelsen. Det skulle gå hele 41 minutter før Jonny Hansen sine gutter fikk hull på byllen. Et frispark fra Martinus Slette Granum gikk via muren til Eivind Sveinhaug, som kaldt og rolig satte ballen i mål. Sørumsand fikk en god mulighet til å utligne, men langskuddet ble mesterlig reddet av R&Å-keeper Truls Frogner.

Kunne og burde avgjort, men måtte nøye seg med uavgjort

Andre omgangen fortsatte i samme dur som første omgangen, med R&Å som det førende laget. De kom til et par feite målsjanser og burde doblet ledelsen. I stedet fikk Sørumsand straffe etter 66 minutter som Marius Flatla Kornbakk satte kontant i mål. Resten av kampen bølget spillet litt frem og tilbake og begge lagene kunne scoret det avgjørende målet, men ingen klarte å finne nettmaskene igjen og kampen ebbet ut med 1-1. Et resultat R&Å har mest grunn til å være misfornøyde med.

Kan ikke rykke opp eller ned

Nå står to tøffe matcher for tur for R&Å som allerede på fredag tar i mot Skedsmo hjemme og i neste møter Skjetten borte.

Etter ti serieomganger ligger R&Å på 7.plass med 15 poeng. Veien opp til  Skedsmo på fjerdeplass er to poeng, mens det er tre poeng ned til Lørenskog 2 på tiendeplass. EIF topper tabellen med 23 poeng, ett foran Skjetten og fire foran Kløfta på tredjeplass.

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Marius Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Øyvind Hofsrud, Sigurd Flekke Mathiesen, Eivind Sveinhaug, Thomas Buseth, Øyvind Mellum, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug og Martinus Slette Granum

Benyttede innbyttere: Robin Rognerud, Hans Kristian Hofsrud og Marcus Høgbakken