R&Å med femmålsseier over Strømmen 2

Mads Elvethun Hansen scoret tre av R&Å sine fem mål

4.div. Strømmen 2 – R&Å 0-5 (0-2)

Som i 2019 er R&Å også i år best på bortebane. Før bortemøte med Strømmen 2 hadde de tatt seks poeng på bortebane, mens de kun har tatt ett poeng på eget kunstgress. Hjemmelaget stilte med et ungt lag, men med en veteran på laget, nemlig kaptein Kjell Rune Sellin. Et velkjent navn med et drøss med toppseriekamper for blant annet Rosenborg, Kongsvinger og Sandefjord.

Mads Elvethun Hansen med 4 mål sist og 3 nye nå

Hjemmelaget stod med tre poeng på sine fire første matcher, så R&Å-gutta visste at her var det muligheter for sesongs tredje trepoenger. I tillegg hadde de gode minner fra forrige oppgjør på samme bane i 2019. Det oppgjøret endte med 8-1 seier etter blant annet fire mål fra Mads Elvethun Hansen.

Sistnevnte brukte et kvarter på å presentere seg da dommeren blåste straffe til de blåkledde. Straffen satte Mads Elvethun Hansen sikkert i nettmaskene. Tre minutter senere var sammen mann frempå igjen og doblet ledelsen til gjestene fra Årnes.

Criuiset inn til femmålsseier

Tomålsledelsen holdt seg omgangen ut, men det skulle ikke gå mer enn fem minutter av andre omgangen før Marius Solhaug økte til 0-3. Dermed var seieren i realtiten i boks, men Elvethun Hansen var ikke ferdigscoret for dagen. Etter en times spill klinket han til med sitt tredje mål, mot det som må sies å være favorittklubben hans å spille mot. Seks minutter før slutt fastsatte Martinus Slette Granum sluttresultatet til 0-5.

Etter fem serierunder ligger R&Å på sjette plass med 8 poeng. Skjetten leder 4.divisjon med 15 poeng, fulgt av Aurskog-Høland med 10 poeng og Kløfta, EIF og Skedsmo med 9 poeng.

Neste kamp for R&Å er mandag 30.august, hjemme mot Gjerdrum

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Robin Rognerud, Patrick Elvethun Hansen, Thomas Buseth, Magnus Krefting Hansen, Jesper Aaserud, Martinus Slette Granum, Mads Elvethun Hansen og Eivind Sveinhaug.

Benyttede innbyttere: Magnus Midling Larsen, Magnus Granmo Finset, Øyvind Mellum, Lamek Million og Lasse Holum Hansen