R&Å med fortjent borteseier over Rælingen

Marcus Solberg Damstuen

Marcus Damstuen fastsatte sluttresultatet til 3-0 til R&Å

4.div  Rælingen – R&Å 0-3 (0-3)

Etter to strake tap i serieinnledningen så det mørkt ut for R&Å. Men seier på overtid mot Blaker må ha gjort noe med selvtilliten til Årnes-gutta, for det var et aggressivt lag som inntok kunstgressmatta på Marikollen og møte med en forhåndsfavoritt Rælingen.

Fortjent tremålsledelse til pause

R&Å var godt organiserte, var tett oppi hver eneste duell, og lå godt i ramma da de måtte det.  På topp jaget ungguttene Andreas Kello Delbekk Josefsen og Marcus Damstuen som bikkjer og var et konstant uromoment .18 minutter var spilt da R&Å snappet opp en feilpasning. Ballen endte kjapt hos Eivind Sveinhaug, som fra 20 meter curlet ballen oppe i høyre hjørne. R&Å fortsatte å gønne på og tre minutter etter den første goalen var det tid for 0-2 ved Martinus Slette Granum. Gjestene presset Rælingen til å gjøre den ene feilen etter den andre og ledet fortjent med to mål, som skulle bli til tre mål seks minutter før pause. Et innlegg fra Slette Granum inn i boksen gikk via En Rælingen spiller til Marcus Damstuen, som fra kanten av femmeteren satte ballen sikkert i nota.

God kontroll på matchen også etter sidebytte

Tommy Grønvold sine gutter hadde god kontroll på matchen i andre omgang og slapp Rælingen til veldig få sjanser, og var selv veldig nærme på å punktere kampen ved flere anledninger. Men selv om R&Å ikke klarte å putte ballen i mål i andre omgang, så vant de en fullt fortjent seier.

R&Å står nå med 6 poeng på fire kamper og ligger med det på 7.plass, kun ett poeng bak Fjellhamar på andre plass. Neste match for R&Å er tirsdag 30.april, hjemme mot Hauerseter.

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Sigurd Flekke Mathiesen, Fredrik Stenbro, Thomas Buseth, Martinus Slette Granum, Eivind Sveinhaug, Eivind Solhaug, Jesper Aaserud, Andreas Kello Delbekk Josefsen og Marcus Damstuen. Benyttede innbyttere: Arne Holter, Jørgen Aaserud