R&Å med overbevisende seier over Ull/Kisa 2

Eivind Sveinhaug vartet opp med tre assist og ett mål i 5-0 seieren borte mot Ull/Kisa 2

4.divisjon. Ull/Kisa 2 mot R&Å 0-5 (0-3)

R&Å gjennomførte en meget god vårsesong, men med en liten bismak etter å ha tapt 7-3 for Lørenskog 2 i den siste matchen før sommerferien. Etter en god måneds ferie var gutta klare for bortekamp mot et meget ungt Ull/Kisa 2-lag.

Avgjorde med tre mål rett før pause

Spillet bar i starten preg av at det var en stund siden forrige seriekamp, med mye nesten sjanser til R&Å uten at de klarte å få ballen i mål. Men mot slutten av første omgangen løsnet det skikkelig for Trond Johnny Lien sine gutter. På de ti siste minuttene scoret de tre mål og kunne gå til pause med en komfortabel 3-0 ledelse, etter scoring av Martinus Slette Granum, Marius Solhaug og Eivind Sveinhaug.

Fem minutter ut andre omgang vartet gjestene opp med en nydelig angrep som endte med et perfekt innlegg fra Eivind Sveinhaug til Magnus Krefting Hansen, som satte inn R&Å sitt fjerde mål for kvelden.  Sju minutter senere og før det var spilt en time på Jessheim stadion så satte Petter Hanekamhaug spikkeren i Kisa-kista med en suser som gikk via tverrliggeren og inn i nettmaskene.

Den siste halvtimen av matchen ble betydelig roligere. R&Å-spillerne var fornøyde med femmålsledelse, mens Kisa 2 spillerne bare ventet på at dommeren skulle blåse av.

R&Å-trener Trond Johnny Lien sa følgende til avisen Romerikes Blad etter kampen:

• Det var utrolig morsomt og en fantastisk start etter sommeren. Det ble litt kramper på slutten av kampen, men det var deilig å sette i gang igjen, sa Raumnes/Årnes-trener Trond Johnny Lien.
  • I 60 minutter har vi oppvisning i offensiv fotball. Jeg vet at fotball er ferskvare, men jeg har gitt skryt til laget flere ganger i våres. Men det de leverte første 60 minuttene i dag var helt sinnsykt, sier Raumnes/Årnes-treneren.

Men Lien tror ikke dette blir hverdagskost utover høsten.

• Jeg kan garantere at vi ikke kommer til å spille så feiende flott fotball i alle kamper. For i dag lyktes vi med alt

Hvordan bygger man videre på en sånn kamp da?

• Vi må bare jobbe videre med det vi holder på med nå. Vi prøver å spille litt mer gjerrig fotball bakover siden vi har vært veldig åpne bakover.

Seieren førte R&Å forbi Ull/Kisa 2 og opp på 3.plass med 25 poeng etter 15 spilte kamper.