R&Å med seier og tap i Brandval Vintercup

Slo Eidskog – tapte for Aurskog-Høland

R&Å spilte i helgen to kamper i det som før het Galterud-cupen, men som nå har byttet navn til Brandval Vintercup: kampene spilles som før i Kongsvingerhallen.

Lørdag møtte R&Å divisjonskollega Eidskog, som de slo 1-0, etter sen scoring av debutant Magnus Nilsen. En perfekt slått corner fant veien til 18-åringen, som stanget inn kampens eneste mål.

R&Å stilte med følgende lag: Joakim Foureaux, Markus Grønvold, Thomas Buseth, Stian Linderoth-Jensen, Jørgen Aaserud, Jesper Aaserud, Martinus Slette Granum, Fredrik Autio, Ola Kjos Sollie, Marius Preberg og Patrick Elvethun Hansen.

Benyttede innbyttere: Mads Elvethun Hansen, Marius Solhaug og Magnus Nilsen

———

Helgens andre kamp ble spilt søndag 3.mars mot Aurskog- Høland. Til den kampen byttet R&Å-trener Per-Arne Nyjordet hele ni spillere fra de som startet mot Eidskog på lørdag.  Aurskog-Høland produserte etter rapportene mest og vant kampen fortjent 3-0. Hølendingene ledet 1-0 til pause etter frisparkmål av Fredrik Sether. I andre omgang doblet Ola Vestreng ledelsen, før storebror Martin Vestreng fastsatte sluttresultatet til 3-0 fra straffemerket.

R&Å stilte med følgende lag: Tobias B. Holt, Magnus Larsen, Stian Linderoth-Jensen, Simon Pettersen, Mattis Haug, Ole Elias Jacobsen, Magnus Finset, Fredrik Autio, Lasse Holum Hansen, Mads Elvethun Hansen og Petter Hanekamphaug.

Benken: Fredrik Stokkebryn, Patrick Elvethun Hansen, Fredrik Stenbro og Martinus Slette Granum.

R&Å møter Sander i den siste kampen i gruppespillet førstkommende lørdag 9.mars kl 16:00. Med seier der og poengtap for Aurskog-Høland mot Eidskog, så vinner R&Å gruppen og går videre til semifinalen.  I så fall så møter de Rana.