R&Å-kaptein Thomas Buseth scoret to mål på tre minutter mot Lørenskog 2

4.div  R&Å – Lørenskog 2 3-0 (3-0)

Etter to strake tap så R&Å-trener Jonny Hansen seg nødt til gjøre noen forandringer fra laget som tapte sist mot Eidsvold Turn 2 til mandagens hjemmekamp mot Lørenskog 2.  Inn på laget kom Sigurd Flekke Mathiesen, Øyvind Hofsrud og Magnus Granmo Finset

Thomas Buset med to kjappe scoringer

Hjemmelaget gikk rett i strupen på Lørenskog 2 og kom til en stor sjanse etter få minutters spill. Den satt ikke, men etter et kvarter spill fikk laget corner som Sigurd Mathisen sendte inn i boksen til slutt endte hos Thomas Buseth, som sendte vertene i ledelsen 1-0. Tre minutter senere så får Martinus Slette Granum ballen utpå kanten og får lagt inn til Kaptein Buseth, som setter inn sitt og lagets andre.

R&Å er det førende laget utpå Årnes Kunstgras og skulle rekke å score ett tredje mål før lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene. En Lørenskog corner endte med en rask kontring hvor Magnus Finset fant Petter Hanekamhaug som kom på et supert løp mellom stopper og back. Kantspilleren med 99 på ryggen gjør ingen feil og øker ledelsen til 3-0 i det er spilt 38 minutter.

Avgjorde matchen med tremålsledelse til pause

Gjestene fra Lørenskog var nærme en redusering etter en times spill, men Truls Frogner ryddet opp. Begge lagene fortsatte å produsere nesten sjanser, men ingen flere mål ble scoret og R&Å tok med det sesongens fjerde seier.

Etter at lagene i 4.divisjon har spilt 8 og 9 kamper så ligger R&Å på 6.plass med 14 poeng. I den gryta ligger mange lag. Opp til EIF på tredjeplass skiller det kun fire poeng, men ned til niendeplass er det også kun to poeng.

Neste kamp for R&Å er mandag 27.september, borte mot et Sørumsand lag som med sine seks poeng ligger å kjemper om å unngå nedrykk.

Allerede innfridd sesongens målsetning

R&Å-treneren konstaterte ovenfor RB at han synes laget har gjort en grei sesong til nå. Seieren over Lørenskog 2 gjorde sitt til at laget nå mer eller mindre allerede er klare for 4.divisjon også i 2022

– De fleste hadde jo tippet oss nord og ned før sesongen, så vi hadde å sikre plassen som et utgangspunkt. I de to siste kampene har vi møtt to veldig gode andrelag, spesielt Gjelleråsen 2 var veldig bra. I dag møtte vi et andrelag som ikke var helt på samme nivå, og vi vant meget fortjent, sier Hansen.

R&Å stilte med følgende lag. Truls Frogner, Marius Solhaug, Sigurd Flekke Mathisen, Patrick Elvethun Hansen, Øyvind Hofsrud, Magnus Granmo Finset, Thomas Buseth, Øyvind Mellum, Petter Hanekamhaug, Martinus Slette Granum og Eivind Sveinhaug.

Benyttede innbyttere: Marcus Rustad Høgbakken, Hans Kristian Hofsrud