R&Å med sesongens første hjemmeseier

Petter Hanekamhaug scoret ett mål 3-1 seieren over Rælingen

4.divisjon  R&Å – Rælingen 3-2 (3-1)

Mads Elvethun Hansen med sitt 6.seriemål for sesongen

R&Å har hatt en berg og dalbane start på sesongen med Onsdagens hjemmekamp mot Rælingen skulle vise seg å bli en tett og jevn affære fra start til slutt. Gjestene startet best og tok ledelsen 0-1 allerede etter 8 minutter ved Kasper Olsen.  Hjemmelaget kom seg raskt til hektene og etter et kvarter serverte Martinus Slette Granum kula til Petter Hanekamhaug som satte ballen over keeper og inn i mål. Noen minutter senere endte et frispark fra Patrick Elvethun Hansen hos broder Mads, som enkelt plasserer ballen over målstreken.  Like før pause økte Mads Elvethun Hansen til 3-1, med sitt sjette mål for sesongen.

Sindre Edvardsen Nyhus med strafferedning

Rælingen fikk sjansen til å komme inn i matchen da dommeren blåste straffespark etter en drøy times spill, men R&Å-keeper Sindre Edvardsen Nyhus reddet mesterlig. Bortelaget jaget redusering, men måtte vente til det 87. minutt før de fikk sitt andre mål for kvelden. Det ble litt kaos på slutten, men R&Å klarte å ro i land sesongens første trepoenger på eget kunstgress.

R&Å stilte med to 2006-modeller på benken. Casper Ovell-Rollén ble sittende hele kampen, men Marius Solberg Damstuen kom innpå og fikk sin a-lags debut.

Etter fem kamper ligger R&Å på 5.plass med 7 poeng. Neste match for de blåkledde er mandag 2.mai, borte mot Hauerseter

Her finner du 4.divisjonstabellen

R&Å stilte med følgende lag: Sindre Edvardsen Nyhus, Patrick Elvethun Hansen, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Jørgen Aaserud, Magnus Krefting Hansen, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug, Martinus Slette Granum, Mads Elvethun Hansen og Thomas Buseth

Benyttede innbyttere: Robin Rognerud og Marcus Solberg Damstuen