R&Å med sin tredje seier for året

R&Å – Gjerdrum 1-0 (1-0)

R&Å-trener Jonny Hansen har klart å få inn en god defensiv struktur i laget som funker. Det har gjort sitt til at de ikke nødvendigvis må score så mange mål for å vinne. Kampen mot Gjerdrum ble en tett og jevn affære der det ikke ble skapt all verden av målsjanser til noen av lagene. Hjemmelaget var et lite hakk bedre i første omgang, mens Gjerdrum var best etter sidebytte.

Eivind Sveinhaug ble matchvinner

Avgjørelsen fant sted etter 40 minutter. Et innlegg fra høyre fant veien til en umarkert Eivind Sveinhaug, som enkelt satte inn kampens eneste mål. Gjestene fra Gjerdrum jaget utligning i andre omgang, og var nære på ved et par anledninger, men R&Å-gutta holdt unna og sikret seg med det sesongens tredje trepoenger.

I 2019 hold R&Å nullen to ganger på 26 matcher. På de seks første matchene i år har laget allerede klart å holde nullen tre ganger.

Neste kamp for R&Å er mandag 6.september, hjemme mot Gjelleråsen 2.

R&Å stilte med følgende lag. Truls Frogner, Markus Grønvold, Robin Rognerud, Patrick Elvethun Hansen, Sigurd Flekke Mathiesen, Martinus Slette Granum, Thomas Buseth, Jesper Aaserud, Mads Elvethun Hansen, Eivind Sveinhaug og Magnus Krefting Hansen.

Benyttede innbyttere: Magnus Midling Larsen, Øyvind Mellum og Petter Hanekamhaug

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg