R&Å og Aurskog-Høland spilte uavgjort

Jonas Eng og resten av R&Å-gutta spilte mandag kveld 1-1 hjemme mot Aurskog-Høland.

Raumnes & Årnes fikk en knallstart på årets første hjemmekamp på naturgress. Allerede etter seks minutter fant Martinus Slette Granum toppscorer Marius Preber, som sendte R&Å opp i ledelsen 1-0, med sitt femte mål for sesongen.

Det kunne fort stått 2-0, men i stedet utlignet Aurskog-Høland til 1-1, etter en corner hvor Mathias Hoftvedt var sist på ballen. Da var det spilt en knapp halvtime på Årnes stadion.

Hjemmelaget var nærmest ledelse de første 45 minuttene, men måtte nøye seg med 1-1.

Etter sidebytte bølget spillet mer frem og tilbake. Begge lag kom til brukbare målsjanser, men det ble ikke flere mål og kampen ebbet ut med 1-1 og poengdeling.

De blåkledde er inne i en god stim og har kun ett tap på de seks siste matchene. Det er først og fremst på hjemmebane det skurrer litt. Kun en seier på fem forsøk er fasiten så langt.

Etter 10 serierunder ligger R&Å på 5.plass med 17 poeng, men kan bli forbigått av Sørumsand som leder 2-0 over Eidsvold Turn2  etter 1.omgang. Det er uansett veldig jevnt og de blåkledde har kun tre poeng opp til tredjeplassen.

Det er sånn sett mye tyngre å være Aurskog-Høland spiller om dagen. De var tippet i toppen,men ser nå at det blir det blir å slite med å blande seg inn blant topp seks. Men det er utrolig jevnt. Det skiller kun tre poeng mellom Lørenskog 2 på 7.plass med 11 poeng og Eidsvold Turn 2 på 13.plass. Aurskog-Høland ligger på 10.plass, men er ett av fire lag som har 11 poeng.

1-0  6 min Marius Preber

1-1 28 min Matias Hoftvedt

R&Å stilte med følgende lag: Joakim Foureaux, Simen Petersen, Ole Elias Jacobsen, Thomas Sund Buseth, Jesper Aaserud, Martinus Slette Granum, Marius Solhaug, Jonas Eng, Petter Hanekamhaug, Marius Preber og Lasse Holum Hansen.

Benyttede innbyttere: Magnus Midling Larsen, Øystein Riise Pedersen