R&Å/Skarnes 2 G14 feide Vålerenga av banen og vant med tretten mål

Vålerenga – R&Å/Skarnes 2 16-29 (7-15)

Lørdag var det duket for Oslo tur for G14-laget til R&Å/Skarnes. Gutta hadde litt respekt i starten og lå tidlig under med to mål. Da våknet ”Bønda fra Nord” skikkelig til live og de neste åtte minuttene vant de 8-0. Resten av omgangen hadde R&Å/Skarnes full kontroll på og til pause stod det 7-15.

R&Å/Skarnes startet andre omgangen i fyr og flamme og til tross for et par to-minuttere så økte de ledelsen til 9-22 etter ti minutter. Vålerenga hadde lite å stille opp med og selv om bortelaget slappet litt av på slutten så var det aldri noen tvil om at R&Å/Skarnes ville reise fra hovedstaden med en meget klar seier.

R&Å/Skarnes skriver selv følgende på sin facebookside:

• Veldig gøy å se at absolutt alle bidrar til denne lagseieren, og nesten alle lagde mål. Det var mange fine innspill og underholdene angrep. Men det var i forsvar vi var sterkest, i dag var det vondt å være Vålerenga gutt. Gutta spilte hardt og tøft, og stod opp for hverandre. Og vi har to målvakter som stenger buret helt til tider og plukker ned

R&Å/Skarnes 2 stilte med følgende lag: Matas Steponavicius, Joakim Elias Solberg (2), Sebastian Engeflaen Jansen (7), Alexander Holmen (7), Kristian Skaarer (1), Oliver Skjerberg Hansen (4), Theo Løse (3), Oliver Alstad Quille (3)