R&Å/Skarnes 2 J16 topper tabellen etter to seire

Jenter 16 år  Nivå 2 B-sluttspillet.    Spydberg – R&Å/Skarnes 22-26 (11-10)

Det blir mye kamper for mange av spillerne som spiller på både første og annet laget til R&Å/Skarnes. Morsomt er det da å se at også andrelaget viser seg frem fra sin beste side.

Det tok litt tid for R&Å/Skarnes-jentene å komme i gang i søndagens borteoppgjør mot Spydberg. Hjemmelaget satte inn kampens tre første mål og hadde hele tiden et lite overtak over gjestene. Helt på tampen av første omgangen våknet bortelaget, scoret tre mål og utlignet til 10-10, før Spydberg tok tilbake ledelsen rett før pausesignalet gikk.

R&Å/Skarnes 2 kom godt i gang i andre omgang. Med to scoringer av Astrid Sofie Mobæk og ett av Anne Oliva Møllehaug i starten, så var bortelaget for første gang i ledelsen. Det første kvarteret fulgte lagene hverandre som skygger, men så fikk plutselig hjemmelaget en tomålsledelse og håpet om poeng så ut til renne ut i sanden for R&Å/Skarnes 2. Da må det ha gått en liten f… i spillerne, for plutselig satt både kontringene og spillet som et skudd. Jentene gikk fra å ligge under 21-19 til å vinne de siste sju minuttene av kampen 7-1 og kampen 22-26. En herlig opphenting og en fantastisk avslutning på kampen. Seieren gjør også sitt til at laget nå topper tabellen.

Førstkommende søndag er R&Å/Skarnes 2 satt opp med to kamper i Neshallen. Kl 14:25 så står Øvrevoll Hosle på den andre banehalvdelen, mens kl 16:50 er det duket for internt oppgjør mot R&Å/Skarnes 1

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk(3), Lily Wilhelmine Ellefsrud (6) Moa Johanna Møllhaug, Ingrid Øksdahl Nygård (2), Thea Elise Lien Stenseng (1), Martine Aas Railton (4), Ingrid Larsen, Anne Olivia Møllehaug (9), Julie Heiberg (1), Celina Sæterbakken Hagen (2)