R&Å/Skarnes 2 jenter 16 år med to seiere på to dager

Jenter 16 år Nivå 2 B-sluttspillet

R&Å/Skarnes 2 – Tistedalen 25-20 (11-7)

R&Å/Skarnes 2 har gjort det veldig godt i årets sesong og i helgen tok de imot Tistedalen til kamp i sin egen storstue Neshallen. Det skulle vise seg å bli en kamp som i realiteten ble avgjort før det var spilt et kvarter. Da ledet hjemmelaget 8-1. Tistedalen kom seg litt mot slutten, men de hadde fremdeles en komfortabel firemålsledelse til pause.

Vertene fortsatte å reise i fra i starten av andre omgangen og etter ti minutter stod det 20-11 på måltavla. Som i slutten av første omgang, så tok gjestene litt innpå mot slutten av kampen. Det var allikevel aldri noen fare for seieren. Julie Heiberg ble toppscorer med 7 mål

R&Å 2 stilte med følgende lag: Astrid Sofie Mobæk, Martine Aas Railton (2) Ingrid Larsen , Moa Johanna Møllhaug (3), Elina Pedersen Ullerhaug, Sofie Cornelie Høilund Bråthen (2), Lily Eilhelmine Ellefsrud (3), Anne Olivia Møllhaug (2), Hedda Rønaas (1), Amanda Bjørk Elvarddottir, Agathe Sektnan Bakli (1), Julie Heiberg (7), Maria Markussen Mangset og Celina Sæterbakken Hagen (4)

Vålerenga – R&Å/Skarnes 2 19-22 (9-10)

Helgens andre match ble spilt i Jordalhallen hvor Vålerenga var motstander. Etter en god start av gjestene jevnet kampen seg ut og lagene fulgte hverandre som tvillingsøstre. Anne Olivia Møllhaug scoret omgangens siste mål som gjorde sitt til at R&Å/Skarnes 2 kunne gå til pause med 9-10 ledelse.

R&Å/Skarnes 2 satte et glimrende forsvar i starten av andre omgang og i løpet av fjorten minutter så hadde Vålerenga kun funnet veien til nettmaskene en gang, mens bortelaget dunket ballen i mål hele ni ganger. Det forteller selvfølgelig også litt om angrepsspillet som satt som et skudd. Hjemmelaget fant etter hvert veien til nettmaskene flere ganger, men til tross for sterk sluttspurt så tok R&Å/Skarnes 2 en fortjent tremålsseier. Anne Olivia Møllhaug ble toppscorer med 6 mål.

Seieren betyr R&Å/Skarnes 2 innehar 3.plassen og er kun to poeng bak Spydberg med to kamper til gode.

R&Å/Skarnes 2 stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Ingrid Larsen (2), Anne Olivia Møllhaug (6), Moa Johanna Møllhaug, Nora Dølvik Lier, Sofie Cornelie Høilund Bråthen (2), Eline Pedersen Ullerhaug, Lily Wilhelmine Ellefsrud (3), Finnja Samain (3), Celina Sæterbakken Hagen (3), Julie Heiberg (2), Astrid Sofie Mobæk (1) og Hedda Rønaas