R&Å/Skarnes best i lokaloppgjøret mot Haga

R&Å/Skarnes – Haga 20-13 (10-9)

Jevnspilt første omgang

Søndag 20.september var det duket for lokaloppgjør mellom R&Å/Skarnes og Haga i klassen gutter 13 år. Begge lagene kom til kampen med hver sin seier i seriepremieren i bagasjen. R&Å/Skarnes slo Ull/Kisa 2 med 22-14 på bortebane, mens Haga vant 15-11 over Frogner 2.

Kampen startet veldig jevnt og lagene fulgte hverandre til 5-5, da fikk Haga et lite overtak og var etter tretten minutter opp i 6-8 ledelse. En timeout og god avslutning av hjemmelaget gjorde sitt til at R&Å /Skarnes kunne gå til pause med 10-9 ledelse.

R&Å/Skarnes avgjorde siste halvdel av 2.omg

Som i første omgang så startet også andre omgangen jevnt, og etter ti minutter spill var det fremdeles match i matchen med sifrene 13-11 til R&Å/Skarnes. Men så kom forskjellen til syne. Vertene begynte å spille som et lag og gjorde med det hverandre gode. I løpet av noen minutter gikk R&Å/Skarnes fra 13-11 til 16-11, etter tre mål av kampens toppscorer Gustav Nohlin. Med kun fem minutter igjen å spille, var kampen i realiteten over. Vertene fortsatte å øke og etter 2 x 20 minutter stod det 20-13 på måltavla. Kampens toppscorer ble som tidligere nevnt Gustav Nohlin fra R&Å/Skarnes med 8 nettkjenninger, mens Emilio Markussen ble toppscorer for Haga med 5 mål.

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Mathias Solheim Trøftmoen, Daniel Thode Hegge (4), Gustav Nohlin (8), Martynas Gagilas, Oskar Andreas Weng (1), Alexander Holmen, Peder Elias Mobæk, Sebastian Engeflaen Jansen (5), Sander Bærøy Paulsen (1), Even André Veiby-Ellefsrud (1) og Sivert Eliassen

Haga stilte med følgende lag: Isak Johannes Ingvaldsen, Kværner, Mathias Sandstad Andreassen, Emilio Markussen (5), Wilhelm Johan Gjertsen, Henrik Sakshaug (2), Ludvig Bergh Salamonsen (4), Remi Polus Nilsen, Benjamin Sefring (2), Daniel Baras, Karl Oskar Olsen Nørve og Marius Qvigstad