R&Å/Skarnes G13 vant jevnt og spennende toppoppgjør

R&Å/Skarnes – Fet 14-13 (8-10)

Samarbeidslaget R&Å/Skarnes i klassen gutter 13 år har vært meget solide i seriestarten og stod med tre seiere og kun ett tap før de mandag tok imot Fet til toppkamp i egen storstue. Det var med andre ord duket for et jevnt og spennende oppgjør, og jevnt ble til siste kast.

Manglet det lille ekstra i 1.omgang

R&Å/Skarnes var i store deler av første omgangen litt på etterskudd. Laget manglet litt sting i både forvar og angrep og etter ti minutter stod det 3-6. Vertene svarte med å ta timeout og klarte omsider å utligne til 7-7. Dessverre svarte Fet med å score tre kjapp og til pause stod det 8-10.

Stengte buret det siste kvarteret

Hjemmelaget fikk en tidlig utvisning, men Fet klarte ikke å utnytte fordelen. Det var allikevel bortelaget som scoret de to første målene og med et drøyt kvarter igjen å spille stod det 8-12. Da skrudde R&Å/Skarnes spillerne igjen krana. Anført av et meget godt forsvarsspill og supert keeperspill klarte de å gjøre Fet-spillerne temmelig frustrerte. Kun en gang klarte Fet å score de seksten siste minuttene av kampen. Sakte men sikkert tok vertene innpå Fet og etter fjorten minutter tok hjemmelaget ledelsen for første gang i kampen. Fet utlignet så til 13-13, men førti sekunder før slutt ble Sebastian Engeflaen Jansen matchvinner da han satte inn 14-13 til R&Å/Skarnes. Hele sju spillere noterte seg for scoring i seieren som førte laget opp på 2.plass med 8 poeng etter fem serierunder.

Neste kamp for R&Å/Skarnes er søndag 8.november, borte mot Bjørkelangen

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Sebastian Engeflaen Jansen (4), Oskar Andreas Weng (1), Mathias Solheim Trøftmoen, Daniel Thode Hegge (2), Martynas Gagilas (3), Alexander Holmen (1), Peder Elias Mobæk, Kristian Skaarer (1), Sander Berøy Paulsen (2), Even André Veiby-Ellefsrud og Sivert Eliassen.