R&Å/Skarnes G14 med storseier

Gutter 14 år Nivå 2 B-sluttspill: Oppegård – R&Å/Skarnes 18-26 (8-14)

Etter 7.plassen i seriespillet før jul var samarbeidsklubben R&Å/Skarnes i helgen endelig klare for nytt år og ny serie. Første kamp ble spilt mot Oppegård i Greverudhallen. Gjestene fikk en fantastisk start på oppgjøret. Anført av to skuddvillige og målhungrige spillere i Kristian Skaarer og Sebastian Engeflaen Jansen så fikk R&Å/Skarnes tidlig et overtak i matchen. Laget spilte tøft og godt i forsvar, og etter hvert meldte flere seg på offensivt. En god førsteomgang ble belønnet med en fortjent 8-14 ledelse.

Oppegård startet andre omgangen best og kom sakte men sikkert nærmere, men på stillingen 12-14 tok R&Å/Skarnes-gutta tak i kampen igjen. Gikk opp til 12-15 og lot aldri hjemmelaget komme nærmere. Etter en litt trøblete start med en del bomskudd, så begynte man å treffe mellom stengene igjen. På de fem siste minuttene så økte forspranget ytterligere og da dommeren blåste av stod det 18-26 på måltavla i favør gjestene fra R&Å/Skarnes. Laget har dermed fått en god start B-sluttspillet.

Neste kamp for R&Å/Skarnes er 29. januar, borte mot Frogner

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Viktor Aleksander Sørlie, Alexander Holmen (1), Sindre Tronbøl (7), Kristian Skaarer (5), Sander Berøy Paulsen (4), Oskar Andreas Weng (1), Even André Veiby-Ellefsrud, Sebastian Engeflaen Jansen (5), Lars Mathias Elkjær Steffenstorpet (1), Oliver Skjørberg Hansen (2)