R&Å/Skarnes G14 scoret seiersmålet 21 sekunder før slutt

Gutter 14 år R&Å/Skarnes – Frogner 19-18 (8-10)

Etter to knepne tap mot to meget gode motstandere på de tre siste kampene så reiste samarbeidslaget R&Å/Skarnes til Frogner med stor tro på å reise hjem igjen med poeng i sekken. Men igjen ble det ett tett og jevnt oppgjør som ikke ble avjort før helt på tampen.

Lå under store deler av kampen, men hentet frem superkreftene og vant

Hjemmelaget kom best i gang og ledet 4-1 før Frogner våknet og scoret fem på rappen. Resten av omgangen hadde gjestene hele tiden et par mål å gå på og til pause stod det 8-10 til Frogner.

Bortelaget begynte 2.omgangen best og etter ti minutter hadde de opparbeidet seg en firemålsledelse. Da våknet R&Å/Skarnes-gutta for alvor. Tok frem brøstkassa og spilte tøffere i forsvaret samtidig som målvaktspillet satt som et skudd. Sakte men sikkert spiste vertene seg innpå Frogner, men med to minutter igjen så lå de fremdeles under med to mål. Da reduserte først Theo Løse inn 17-18, før Martynas Gagilas utlignet til 18-18. Med under ett minutt igjen å spille tok R&Å/Skarnes timeout og med 20 sekunder igjen å spille så sendte Viljar August Wathne Guttormsen hjemmelaget i ledelsen for første gang siden de ledet 4-1, helt i starten av kampen. R&Å/Skarnes holdt unna de siste sekundene og kunne juble for en etterlengtet seier.

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Simen Bettan Vaarum, Martynas Gagilas(5), Alexander Holmen, Viktor Aleksander Sørlie (1), Oliver Alstad Quille, Kristian Skaarer, Sander Berøy Paulsen, Jesper Minius Fagernes Repshus, Theo Løse (6), Joakim Elias Solberg og Viljar August Wathne Guttormsen (7)