R&Å/Skarnes G15 best i lokaloppgjøret

Gutter 15 år:  R&Å/Skarnes – Haga 17-10  (7-5)

SkarÅ gikk raskt opp i ledelsen 3-1, men Haga slo tilbake ved å utligne til både 3-3 og 4-4, men så sa hjemmelaget takk for seg. Til pause stod det 7-5 til vertene.  To mål ble raskt til firemålsledelse for SkarÅ  fire minutter ut i andre omgangen. Fra da av og ut hadde hjemmelaget full kontroll. Haga kom som nærmest tre mål bak, men SkarÅ var best og vant til slutt 17-10

Seieren betyr at SkarÅ klatret forbi Haga og opp på 2plass med 12 poeng, mens bruntrøyene datt ned til 4.plass med 11 poeng. Men de har en kamp mindre spilt og har dermed muligheten til å gå forbi  ”erkerivalen” igjen.

SkarÅ G15 skrev følgende på sin facebookside

Årets siste kamp var lokaloppgjør mot Haga. En viktig kamp for gutta, så det var en fokusert og kampklar gjeng som møtte opp i Neshallen denne søndagen.

Det ble en stillingskrig i forsvar som preget første del av omgangen, etter halvspilt 1. omgang stod det 3-3. SkarÅ var tøffe og samspilte i forsvar og bakerst var det strålende målvakts spill. Fremover ble det satt 7 mål mens bruntrøyene hadde 5 til pause.

SkarÅ setter inn enda et gir i andre omgang, noen som frustrerte Haga spillerene. De kjemper som et skikkelig godt lag i forsvar. Og gutta får til mye fint angrepsspill og sakte men sikkert dobler de ledelsen til fire mål. Det var kjemping fra begge lag hele veien, men SkarÅ gutta var det beste laget. Så når dommeren blåste av kampen ble det en komfortabel 17-10 seier.

Som alltid er det litt ekstra gøy å møte erkerival Haga, å seier smaker ekstra godt. Spesielt når samtlige på lage bidrar og gutta kan ta juleferie med en skikkelig lagseier. SkarÅ ønsker å takke publikum og Haga for kampen, og ønsker god jul.

SkarÅ stilte med følgende lag: Sivert Eliassen, Oliver Alstad Quille, Theo Løse (6), Lars Mathias Elkjær Steffenstorpet (1), Viljar August Wathne Guttormsen (2), Sebastian Engeflaen Jansen (1), Daniel Thode Hegge (2), Sindre Tronbøl (3), Viktor Aleksander Sørlie, Kristian Skaarer, Sander Berøy Paulsen (2) og Oskar Andreas Weng

Haga stilte med følgende lag: Joel Aune Arnstad, Emilio Mørk Markussen (2), Ludvig Bergh Salamonsen (5), Henrik Sakshaug (2), Johan Thorsen (1), Marius Qvigstad, Nicholas Reklev og Benjamin Sefring