R&Å/Skarnes G15 med storseier over Nordstrand 2

Samarbeidsklubben Raumnes & Årnes/Skarnes (SkarÅ) sitt G15 lag var meget revansjesugne etter å ha tapt forrige serierunde hjemme i Neshallen med ett mål for Linderud/Linje 5 2. Dette gikk utover Nordstrand 2

SkarÅ – Nordstrand 2 26-13 (12-6)

SkarÅ gutta møtte Nordstrand i Neshallen denne søndagen. Det var et fokusert lag som var klare til å vise hva de står for på hjemmebane. Og gutta begynne best, de setter et godt forsvar og har en målvakt som tar det som slipper igjennom. Etter halvspilt førsteomgang så står det 7-3 til SkarÅ. Trenden fortsetter og mye fint angrepsspill resulterer i et pauseresultat som sier 12-6 til hjemmelaget.

Andre omgang blir ganske lik den første, det er SkarÅ som spiller best både i forsvar og angrep. Mange gode taklinger og bra lagspill fremover. Så kampen ender med en fortjent 26-13 seier til SkarÅ.

Det er gøy å se at litt ekstra fokus på trening med med pasninger og fokus gjenspeiler seg i kamp. Gutta har stått i mange tøffe kamper og møtt god motstand, og hatt en del stang ut. Men i dag satt den. En lagseier med mange på skårings listen, til og med han med knekt arm fikk komme innpå å ta straffe og siste skuddet. Det ble mål Med dette viser gutta hvor fint lag og hvor god lagmoral de har. Heia SkarÅ

SkarÅ stilte med følgende lag: Sivert Eliassen, Oliver Alstad Quille, Theo Løse (5), Olvier Skjørberg Hansen (1), Lars Mathias Elkjær Steffenstorpet, Viljar August Wathne Guttormsen (1), Sebastian Engeflaen Jansen (4), Daniel Thode Hegge (5), Joakim Elias Solberg (2), Sindre Tronbøl (2), Martynas Gagilas (3), Kristian Skaarer (1) og Sander Bærøy Paulsen (2)