R&Å/Skarnes G15 startet sesongen med femmålsseier

Skaraa G15

Gutter 15 år  R&Å mot Frogner 21-16 (10-8)

Seriestart for G15 i Neshallen mot Frogner stod på agendaen for SkarÅ gutta denne søndagen.

Det var en fokusert og klar gjeng som gledet seg stort til kamp. Gutta spilte knalltøft forsvar fra start, og det var til tider helt umulig for motstanderen å komme til målsjanser. Gutta var nok litt nervøse og turte ikke satse fullt fremover så det ble ganske målfattig første omgang. Lagene fulgte hverandre tett, etter 20 minutter stod det 7-7. Men siste fem ble det ledelse til SkarÅ og det stod 10-8 til pause.

2.omgang ble ganske så lik, et knallgodt forsvar og en god målvakt som eide målgården. Og gutta turte og slippe seg litt løs fremover og serverte til tider utrolig underholdene håndball. Noe publikum viste å sette pris på, det er gøy å se at gutta trekker fullsatte tribuner. Og gutta setter pris på både trommer, bjeller og trampeklapp. Så tusen takk til publikum. Kampen endte 21-16, en veldig fortjent seier til Gutta  Som nå lader opp til ny kamp til onsdag.

R&Å stilte med følgende lag: Oliver Alstad Quille, Viljar August Wathne Guttormsen, Theo Løse (5), Oliver Skjørberg Hansen (3), Sebastian Engeflaen Jansen (6), Daniel Thode Hegge (2, Joakim Elias Solberg, Sindre Tronbøl (1), Viktor Aleksander Sørlie, Martynas Gagilas (3), Sander Berøy Paulsen og Oskar Andreas Weng