R&Å/Skarnes G15 tapte jevnt oppgjør

Skarå G15 spilte i helgen sin fjerde kamp for sesongen da de tok i mot Linderud/Linje 5 -2 til hjemmekamp i Neshallen.

Skarå startet kampen best og etter sju minutter hadde de opparbeidet seg en firemålsledelse. De holdt Linderud/Linje 5-2 på god avstand helt til det nærmet seg slutten av første omgangen. Da reduserte gjestene to ganger slik at pauseresultatet var 13-11 til vertene.

Andre omgangen startet med at Skarå økte til 14-11,men så to bortelaget over og tretten minutter ut i omgangen tok de for første gangen ledelsen, 16-17. Lagene fulgte hverandre resten av kampen, men da Linderud/Linje 5 -2 gikk opp til 19-22, trodde nok de fleste kamp slaget var tapt. Skarå-gutta imidlertid ikke opp, de scoret to ganger og var på nytt kun ett mål bak. Dessverre klarte ikke hjemmelaget å sette inn det siste målet som hadde gitt poeng, dermed ebbet kampen ut med 21-22 tap.

Neste kamp for Skarå er 30.oktober, hjemme mot Nordstrand

Skarå G15 stilte med følgende lag: Sivert Eliassen, Theo Løse (5), Oliver Skørberg Hansen (1), Lars Mathias Elkjær Steffenstorpet, Viljar August Wathne Guttormsen (1), Matas Steponavicius, Simen Bettan Vaarum (1), Sindre Tronbøl (7) Victor Aleksander Sørlie (2), Kristian Skaarer (1), Sander Berøay Paulsen og Oskar Andreas Weng (3)