R&Å/Skarnes Gutter 12 år slo Vålerenga – tapte for Bækkelaget

Det blomster både på og utenfor banen for samarbeidslaget R&Å/Skarnes sine gutter 12 år. Søndag spilte laget to hjemmekamper mot henholdsvis Vålerenga Rød og Bækkelaget Blå. Det skulle vise seg å bli to underholdende og morsomme kamper.

R&Å/Skarnes – Vålerenga Rød 20-9 (10-5)

Det var gjestene fra Vålerenga som satte kampens første mål, men det var også eneste gangen i kampen at motstanderen ledet. R&Å/Skarnes gikk rett opp i angrep og utlignet, og etter drøye to minutters spill så sa de takk og farvel til Oslo-laget. Hjemmelaget var bunnsolide defensivt og kunne gå til pause med en fortjent 10-5 ledelse.

Andre omgangen startet som første, forholdsvis jevnt. Lagene scoret annenhver gang til det stod 13-8, da økte R&Å/Skarnes tempoet, scoret fire mål på to minutter og avgjorde med det matchen. Helt på tampen fastsatte hjemmelaget sluttresultatet til 20-9.

R&Å/Skarnes – Bækkelaget Blå 12-17 (7-7)

Et par timer etter den første matchen var det dags for ny kamp, denne gangen mot Bækkelaget Blå. I motsetning til Vålerenga matchen, så var det hjemmelaget som tok ledelsen denne gangen for så å bli liggende under med 2-5. De ga imidlertid ikke opp, men kjempet seg tilbake i matchen. Med tre minutter igjen å spille av første omgangen så stod det 6-6, og til pause var stillingen 7-7. Det kalles stor moral.

R&Å/Skarnes var ikke helt med i starten av andre omgangen og Bækkelaget opparbeidet seg en ledelse som vertene aldri klarte å ta inn. Var som nærmest 10-12, men klarte aldri å tette luken, og da dommeren blåste i fløyta for siste gang så stod det 12-17 på måltavla. Gutta leverte mye bra spill, men tunge bein får ta sin del av skylden for tapet.