R&Å/Skarnes (SkarÅ) G15 med andre sin seier i B-sluttspillet

Gutter 15 år Korsvoll 2 – SkarÅ 18-20 (12-10)
Gutta tok turen til Korsvoll Flerbrukshall denne søndagen for å møte Korsvoll 2.

En klar og blid gjeng møttes i garderoben og var klare for å gi Korsvoll motstand. SkarÅ får ikke alt til å stemme i forsvar og slipper inn noen billige mål, og blir til tider litt passive i angrep. Men det er jevnt, Korsvoll ligger ofte to mål foran. SkarÅ kommer til uavgjort flere ganger, men klarer ikke å ta ledelsen. Så til pause står det 12-10 til motstanderens favør.

En rolig og bestemt prat i pausa tenner gutta litt ekstra, og de bestemmer seg for at dette skal de dra i land. Det fortsetter å blir en jevn kamp og skiller et og to mål helt til det står igjen fem minutter å spille. Da tar SkarÅ ledelsen 17-18 og holder på ledelsen kampen ut. Så den ender med seier 18-20.

En kamp der mange måtte trå til, en del stang ut. Noen viktige målvakts redninger og til tider godt forsvarsspill. Nok en gang viser gutta god lagmoral og det er sterkt å dra i land seieren i en slik kamp. Vi gleder oss til mandag da ny kamp står for tur.

SkarÅ stilte med følgende lag: Oliver Alstad Quille (7), Lars Mathias Elkjær Steffenstorpet (2), Viljar August Wathne Guttormsen, Daniel Thode Hegge (1), Joakim Elias Solberg (1), Alexander Holmen (3), Sindre Tronbøl (3), Sander Berøy Paulsen (3) og Oskar Andreas Weng