R&Å/Skarnes vant kampen takket være forsvarsspill av meget høy klasse

Gutter 13 år. EIF – R&Å/Skarnes 8-13 (5-6)

Forrige seriekamp endte med et meget surt ettmålstap for Fjellhamar, etter at de scoret i kampens siste sekund. Det var derfor revansjesugen R&Å-gjeng som søndag tok turen til Råholthallen og møte med EIF.

Jevn første omgang

Sebastian Engeflaen Jansen tok tak i matchen fra start og sendte gjestene i 0-1. EIF hadde en god spiller som R&Å/Skarnes ikke fikk tak på i starten. Han satte inn tre kjappe og dermed var hjemmelaget i ledelsen 3-1. Etter hvert satt forsvarsspillet og gjestene gikk fra 4-2 til 5-6 ledelse til pause.

Forsvarsspill i verdensklasse😊

EIF utlignet til 6-6 i det første angrepet etter sidebytte, men så våknet R&Å/Skarnes «villdyret». Samarbeidet mellom keeper og forsvaret satt som et skudd og fremover så satte de skuddene i mål. Laget kjørte over vertene og stoppet ikke før 6-12, med under fem minutter igjen å spille. Etter nøyaktig seksten minutter uten scoring!!!! så satte reduserte EIF til 7-12. Da var kampen allerede over. Helt på tampen scoret lagene hvert sitt mål slik at sluttresultatet ble 8-13 til R&Å/Skarnes

Neste kamp for R&Å/Skarnes er mandag 2.november, hjemme mot Fet

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Oskar Andreas Weng, Sebastian Engeflaen Jansen (3), Mathias Solheim Trøftmoen, Daniel Thode Hegge (5), Martynas Gagilas (1), Alexander Holmen (5), Peder Elias Mobæk, Kristian Skaarer, Sander Berøy Paulsen (1), Even André Veiby- Ellefsrud (1) og Sivert Eliassen