R&Å&/Skarnes1 gutter 14 år med sesongens største seier

R&Å/Skarnes 1 G14

Det var et revansjesugent hjemmelag som tok i mot Oppegård til kamp i Neshallen søndag. Sist gang lagene møttes i slutten av januar påførte gjestene R&Å/Skarnes deres eneste tap i 2022. Denne gangen var det ”payback- time”

Avgjorde matchen de før det var spilt ti minutter

R&Å/Skarnes gikk ut av startblokkene i reineste Usein Bolt tempo og kjørte over Oppegård fra start av. Gjestene stod paralyserte og skjønte ingen ting før det stod før det stod 15-3 etter 12 minutter.  Og da var kampen allerede avgjort.  Hjemmelaget fortsatte å varte opp med tøft forsvarspill og fine kombinasjoner i angrepet.  Daniel Thode Hegge avsluttet en glimrende omgang av vertene med å sette tre av de fire siste goalene slik at laget kunne gå til pause med 20-6 ledelse.

Vant med 18 mål

Hjemmelaget startet andre omgangen med å score de to første målene, men så slakket de litt mer av på tempoet og Oppegård fikk kjenne litt mer på ballen.  Etter ti minutter var det igjen dags for å sette litt mer tempo på ballen og vipps så vant de den perioden 8-2.  Målene fortsatte å trille inn fremover og til slutt stod det 36-18 på måltavla.

Tre kamper gjenstår og allerede til helgen møter de Frogner til meget viktig kamp i Neshallen

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Oskar Andreas Weng ,Daniel Thode Hegge (5), Martynas Gagilas (6), Alexander Holmen (5), Kristian Skaarer (2), Sander Berøy Paulsen (2), Theo Løse (7), Sebastian Engeflaen Jansen (1), Oliver Skjerberg Hansen (1) og Viljar August Wathne Guttormsen (7)