R&Å slo Gjelleråsen 2 på bortebane

R&Å-kaptein Jesper Aaserud scoret kampens første mål, men måtte dessverre forlate banen på båre med skade.

4.div. Gjelleråsen 2 – R&Å 2-4 (0-1)

R&Å tok sin andre seier for sesongen da de slo Gjelleråsen2 med sifrene 2-4 på bortebane mandag kveld. Til pause var stillingen 0-1 til de blåkledde

R&Å tok ledelsen allerede etter åtte minutter ved Jesper Aaserud. Målet kom etter at Aaserud ble spilt igjennom av Eivind Sveinhaug, og fra skrått hold satte han inn kampens første mål. Hjemmelaget trøkket på mot slutten av første omgang, men gjestene kunne gå til pause med 0-1 ledelse.

Fire mål på ni minutter

Andre omgangen startet forrykende. Først utlignet Patrick Evebø Marigård til 1-1 med en heading etter en godt slått corner. To minutter senere skjedde det samme på motsatt banehalvdel. Nikolai Skaue var fremme med hodebrasken etter corneren fra Martinus Slette Granum og sendte R&Å tilbake i ledelsen. Ytterligere tre minutter senere holdt R&Å trøkket oppe etter et frispark. Ballen endte til slutt utpå høyrekanten til Magnus Krefting Hansen, som la inn i boksen til innbytter Jørgen Rasmus Johannessen, som styrte ballen over målstreken til 1-3.

Skaue satte inn to mål med hodet

Spillet bølget frem og tilbake og etter en drøy time så var det Gjelleråsen og Jonus Bjarman sin tur til å finne nettmaskene. Hjemmelaget kom på flere gode avslutninger og var kun en tverrligger fra å utligne. Det luket Gjelleråsen mål lang vei. Bedre ble det ikke da R&Å-kaptein Jesper Aaserud måtte forlate banen på båre etter det som så ut som en stygg skulderskade. Men i stedet for 3-3, så økte R&Å til 2-4 etter 83 minutter. Igjen kom målet etter en dødball. Et frispark fra Martinus Slette Granum fant igjen veien til hodet til Nikolai Skau, som headet inn kampens siste mål