R&Å snudde til seier

Patrick Elvethun Hansen startet opphentingen med sin frisparkscoring helt oppe i vinkelen.

Lørenskog 2 – R&Å 1-3 (1-1)

R&Å er et av lagene som møter Lørenskog 2 på et heldig tidspunkt. Hjemmelaget har nemlig ikke lov til å bruke noen av spillerne som er påtenkt å brukes i den første serierunden for a-laget som starter 15.april. Det betyr at det var et ungt nyopprykket Lørenskog 2 lag som tok imot et R&Å-lag som i fjor tapte sin fem første seriematcher.

R&Å endte i fjor på 11.plass, men har i år hentet ny trener og signert endel spillere.Dette har etter rapportene ført til at man har vært mange på trening. Per-Arne Nyjordet har hentet flere spillere han kjenner fra før, størst forventninger er det til spissen Marius Preber, som uten tvil er god for 15 mål. Det betyr at de blåkledde er godt forspent offensivt med Preber og fjorårets 20-målsscorer Lasse Holum Hansen.

Lørenskog2 tok noe overraskende ledelsen 1-0 før kvarteret var spilt. R&Å slo imidlertid tilbake et stykke ut i første omgangen. Patrick Elvethun Hansen skrudde inn et frispark helt oppe i vinkelen. Flere mål ble det ikke før pause.

I andre omgang var det mer trøkk i det Årnes-gutta foretok seg. Først sendte Fredrik Autio bortelaget i ledelsen 1-2, før Petter Hanekamhaug fastsatte sluttresultatet til 1-3 med litt over tjue minutter igjen å spille.

Dermed har R&Å fått en god start på årets sesong. Allerede førstkommende lørdag 30.mars er det tid for ny match. Da tar de i mot et Sørumsand-lag som har mistet mange spillere fra i fjor. Det betyr at det må være lov å tro på nok en trepoenger til de blåkledde

R&Å stilte med følgende lag: Tobias Bråthen Holt, Ole Elias Jacobsen, Simen Petersen, Patrick Elvethun Hansen, Mattis Haug, Marius Solhaug, Magnus Krefting Hansen, Peter Hanekamhaug, Fredrik Autio, Marius Preber og Lasse Holum Hansen.

Benken: Sigbjørn Nykmark, Magnus Midling Larsen, Mads Elvethun Hansen, Magnus Granmo Finset, Thomas Sund Buseth, Martinus Slette Granum og Jesper Aaserud