R&Å spilte uavgjort borte mot serietoeren

4.divisjon Gjelleråsen 2 mot R&Å 2-2 (2-1)

R&Å tok mandag turen til Li Kunstgress og toppoppgjør mot Gjelleråsen 2. Hjemmelaget har ligget i toppen hele sesongen, men stod med kun to poeng på de tre siste matchene før møte med et R&Å lag som har startet høsten med to solide seire.

Kamp mellom nr 2 og 3 på tabellen

R&Å har periodevis slitt med at de har sluppet inn litt for mange mål, men før bortemøte med Gjelleråsen2 hadde de holdt nullen i to kamper. De fikk også en god start med scoring av Petter Hanekamhaug, som scoret i sin tredje kamp på rad og sitt niende mål for sesongen etter 22 minutter. Hjemmelaget slo imidlertid raskt tilbake med to kjappe scoringer før det var spilt en halvtime. 2-1 holdt seg til pause.

7 poeng på de tre siste matchene

Det var et fartsfylt toppoppgjør publikum fikk se mandag kveld. Kampen bølget frem og tilbake og etter en drøy time utlignet R&Å til 2-2 etter en cornervariant hvor Eivind Sveinhaug fant Arne Holter, som fant veien til nettmaskene. Ting så enda lysere ut for gjestene da Gjelleråsen fikk utvist en spiller med et kvarter igjen å spille. Selv om R&Å kom til noen gode sjanser, så klarte de ikke avgjøre på slutten, noe de selv også var skuffet over. Dermed ebbet kampen ut med 2-2 og ett poeng til hvert av lagene.

Etter 17 serierunder ligger R&Å på 4.plass med 29 poeng. Skedsmo leder med 37, mens Gjelleråsen 2 innehar 2.plassen med 33 og Ull/Kisa 2  ligger på 3.plass med 30 poeng. Neste kamp for R&Å er førstkommende lørdag 20.august, borte mot Rælingen.

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Fredrik Stenbro, Patrick Elvethun Hansen, Eivind Sveinhaug, Arne Holter, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug, Martinus Slette Granum og Magnus Krefting Hansen. Benyttede innbyttere: Mads Elvethun Hansen og Marcus Solberg Damstuen