R&Å spilte uavgjort mot en av seriefavorittene

Raumnes & Årnes har slitt litt i treningskampene i det siste, men fikk en skikkelig opptur da de lørdag spilte 2-2 mot Aurskog-Høland.

Treningskamp: R&Å mot Aurskog-Høland 2-2 (0-1)

Gjestene fra Aurskog-Høland var et lite hakk vassere enn vertene i første omgang, og ledet også 0-1 etter scoring av Ola Vestreng. I tillegg fikk Fredrik Autio rødt kort, men lagene og dommeren ble enige om at R&Å fikk sette innpå en spiller slik at de fikk avsluttet kampen med 11 mot 11 spillere.

Gjestene startet også andre omgangen best, men utover i omgangen kom R&Å mer og mer inn i kampen. Med et kvarter igjen å spille utlignet unggutten Petter Hanekamhaug til 1-1, etter fint forarbeid av Marius Preber. Få minutter senere var hjemmelaget nok en gang på farta. Det startet med et innlegg fra Hanekamhaug som ikke resulterte i mål, men Magnus Granmo Finset plukket opp returen og satte den i goalen. Dessverre var ikke Adam i paradiset i mer enn et par minutter. Også denne gangen var Ola Vestreng sist på ballen. Et velplassert skudd fra kanten av 16-meteren sneik seg på innsiden av stolpen. 2-2-2 ble også resultatet i en fartsfylt avslutning på en jevn match.

R&Å stilte med følgende lag: Joakim Foureaux, Mattis Haug, Simon Petersen, Ole Elias Jacobsen, Patrick Elvethun Hansen, Jonas Eng, Magnus Krefting, Fredrik Autio, Lasse Holum Hansen, Marius Preber og Petter Hanekamphaug.