R&Å tapte 1-4 for Ull/Kisa 2 i årets første treningskamp

Treningskamp. R&Å mot Ull/Kisa 2  1-4 (0-4)

R&Å startet årets sesong med treningskamp mot Ull/Kisa 2 lørdag. Et ungt Kisa-lag. Det samme kan man for så vidt si om R&Å som manglet flere av de etablerte.

Kampen var så vidt to minutter gammel da Ull/Kisa utnyttet et brudd med å sette inn kampens første mål. Etter et kvarter spill var det dags for 0-2 etter en corner. R&Å-spillerne møtte et godt lag og etter en drøy halvtimes spill var det dags for 0-3, som ble til 0-4 rett før pause. Nok en gang etter corner.

R&Å hevet seg litt i andre omgangen, som de også vant 1-0 etter at Marius Solhaug reduserte til 1-4. Det ble også sluttresultatet.

Neste kamp for R&Å er allerede i kveld, inne i LSK-hallen mot Blaker

R&Å startet med følgende lag: Amund Gjersøyen, Robin Rognerud, Marius Solhaug, Markus Grønvold, Fredrik Stenbro, Thomas Buseth, Magnus Krefting Hansen,  Eivind Sveinhaug, Hassan Aslam   Noa ? og Markus Damstuen.