R&Å tapte borte for Eidsvold Turn 2

4.div  Eidsvold Turn 2 – R&Å  2-1 (1-1)

Pangstart holdt ikke til poeng

Raumnes & Årnes fikk en knallstart på bortemøte med Eidsvold Turn 2 mandag kveld. Allerede etter fire minutter motokk Martinus Slette Granum et innlegg fra Petter Hanekamhaug i nettmastene. Han rundet sin oppasser før han satte ballen sikkert i mål. Dette var 21-åringen sitt fjerde mål for sesongen. Eidsvollingene kom seg etter hvert over sjokket og utlignet til 1-1 etter 18 minutters spill. Hjemmelaget var det førende laget i første omgang, men ingen av lagene klarte å komme til alt for mange store målsjanser og lagene gikk til pause etter de første 45 minuttene med 1-1

Mellum nærmest utligning med kanon i tverrliggeren

I andre omgang var det Eidsvold Turn 2 sin tur til å sjokkåpne. Tilskuerne som hadde vært i kiosken og kjøpt seg noe å varme skrotten på, rakk nesten ikke tilbake til sine plasser før Julian Jappée Henriksen kontret hjemmelaget i ledelsen 2-1. Kampuret på stadion hadde ennå ikke rukket å nå 46 minutter.

Resten av omgangen ble Raumnes & Årnes jagende utligning. Mot slutten av kampen sendte de opp mange i angrep og kampen bølget frem og tilbake. Men til tross for godt forsøk av Thomas Buseth og et kanonskudd i tverrliggeren av Øyvind Mellum, så klarte aldri gjestene fra Årnes å komme i kapp og kampen ebbet ut med 2-1 seier til Eidsvold Turn 2.

Etter åtte serieomganger ligger R&Å trygt plassert midt på tabellen med 11 poeng.

Neste kamp for R&Å er mandag 20.september, hjemme mot Lørenskog 2

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Markus Grønvold, Robin Rognerud, Marius Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Evind Sveinhaug, Thomas Buseth, Øyvind Mellum, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug og Martinus Slette Granum.

Benyttede innbyttere: Magnus Midling Larsen, Sigurd Flekke Mathisen og Hans Kristian Hofsrud