R&Å tapte hjemme for første gang på ni kamper

4.div R&Å mot Skedsmo 1-3 (1-1)

R&Å kjemper i toppen av 4.divisjon, men gikk på 2-1 tap for EIF. Fire dager senere var det mulighet for revansje da de tok imot serieleder Skedsmo til toppkamp på Årnes Kunstgras.  Der har R&Å vært meget gode og stod før matchen med hele åtte strake hjemmeseiere.

Jesper Aaserud utlignet til 1-1 rett før pause

Det manglet litt sprut fra begge lag, men hjemmelaget hadde ballen mest uten at noen av lagene klarte å skape de virkelig store målsjansene. Riktignok hadde R&Å en ball i nettmaskene, men dommeren blåste for offside. Det var først på tampen av første omgangen at det ble skikkelig fyr i teltet. To minutter før pause sendte Ole-Christian Målskaar Moltzau Skedsmo i ledelsen med sitt 18. seriemål for sesongen. Mange trodde nok at dette ville holde inn, men i omgangens siste spilleminutt blåste dommeren for straffespark til hjemmelaget. Lagets kaptein, Jesper Aaserud, steg frem og satte straffesparket sikkert i nettmaskene.

Skedsmo best etter sidebytte

Etter en god første omgang av hjemmelaget, så ble ikke andre omgangen like god. Skedsmo tok mer og mer over, og etter 55 minutter sendte Oleksandr Vysochenko gjestene tilbake i ledelsen. R&Å klarte aldri å komme skikkelig tilbake og det ble ikke lettere da Markus Grønvold ble utvist etter en felling som bakerste mann med et kvarter igjen å spille. I stedet var det Skedsmo som punkterte kampen. Med ni minutter igjen å spille fastsatte Gabriel Berbu Engebretsen sluttresultatet til 1-3.

Dermed gikk R&Å på sitt andre tap på en uke og sitt første hjemmetap siden 22.april, da laget tapte 1-3 for Gjelleråsen 2. Med seieren så tok Skedsmo et laaangt steg mot opprykk til Norsk Tipping-ligaen. De leder 4.div med 50 poeng på 23 kamper. Bak de følger Ull/Kisa 2 med 39 poeng, R&Å med 38 og Gjelleråsen 2 med 36 poeng.

R&Å stilte med følgende lag: Sindre Edvardsen Nyhus, Markus Grønvold, Marius Solberg, Robin Rognerud, Patrick Elvethun Hansen, Øystein Riise Pedersen, Eivind Sveinhaug, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jesper Aaserud og Magnus Granmo Finset. Benyttede innbyttere: Tage Pedersen Dorholt, Øyvind Hofsrud og Jesus Marie Barutwanayo