R&Å tapte hjemme for Lørenskog 2

Petter Hanekamhaug scoret hjemmelagets mål

4.div.   R&Å – Fjellhamar 1-4 (1-1)

Den nye trenertrioen fikk en god start med seier over Løvenstad på bortebane mandag, men fikk det tøffere da de tok i mot et meget ungt Lørenskog 2-lag til match på Årens Kunstgras fredag.

R&Å tok ledelsen

Petter Hanekamhaug sendte Raumnes & Årnes i føringen etter 14 minutter, men Christoffer Eriksen Pedersen utlignet for Lørenskog 2 ni minutter senere. Lagene gikk av banen etter første omgang på stillingen 1-1.

Tung start på andre omgangen  for hjemmelaget

Hjemmelaget fikk en tung start på andre omgangen. Først sendte Dion Lajqi Lørenskog 2 i føringen etter sju minutter, før samme spiller økte til 1-3 to minutter senere. R&Å klarte aldri å komme tilbake, i stedet fastsatte fjorårets toppscorer for A-laget, Vuk Fajfric sluttresultatet til 1-4.

R&Å har nå spilt fem kamper siden forrige hjemmeseier, som var tilbake i starten av mai da laget slo Løvenstad 3-2. Men du har ny mulighet til å gi sine trofaste supportere en etterlengtet hjemmeseier allerede tirsdag 29.august. Da er det duket for kamp mot Fjellhamar.

Etter 18 kamper ligger R&Å på 9.plass med 21 poeng.