Sjansesløseri da R&Å tapte hjemme for Sørumsand

R&Å-kaptein Simon Petersen og resten av R&Å-gutta gikk på et forsmedelig hjemmetap mot Sørumsand.

 

Til tross for at både R&Å og Sørumsand er spådd en tilværelse et stykke ned på tabellen i årets 4.divisjon, så fikk begge lagene en meget god start på årets sesong. Patrick Elvethun Hansen, Fredrik Autio og Petter Hanekamhaug sørget for tre scoringer til R&Å i 1-3 seieren over Lørenskog2 på bortebane i seriepremieren, mens Sørumsand sendte Strømmen 2 hjem med to mot null i kofferten.

Med seieren over Lørenskog2 og FUVOs tap mot Fet, så er R&Å for første gang på siden 1991 foran storebror på tabellen. Noe de fremdeles er.

 

I lørdagens møte med Sørumsand var de blåkledde favoritter, men det var lite som fungerte for hjemmelaget i starten av kampen. Den tidligere FUVO-spilleren Sander Tjærnås sendte bortelaget i ledelsen etter halvspilt omgang, og før halvtimen var passert så hadde Benjamin Furberg doblet ledelsen. På tampen av omgangen kom vertene mer med, og både Marius Solhaug og Marius Preber kom til et par feite sjanser som fort kunne endt med scoring.

I andre omgang var hjemmelaget det klart førende laget, kom til mange store målsjanser, men bakerst hadde Sørumsand en meget opplagt keeper i Kristian Bekkevold Lillebo, som tok alt som kom i hans vei. Mads Elevthun Hansen satte inn det han trodde var reduseringen, men assistentdommeren var opp med flagget. Simon Petersen fikk en siste sjanse for hjemmelaget, men det ville seg ikke og R&Å gikk på sesongens første tap.

 

Neste kamp for R&Å er mandag 8.april, borte mot Fet

Tabellen kan ses her

 

0-1 22 min (Sander Tjærnås)

0-2 29 min (Benjamin Furberg)

 

R&Å stilte med følgende lag: Tobias Holt, Simon Petersen, Ole Elias Jacobsen, Mattis Haug, Patrick Elvethun Hansen, Fredik Autio, Marius Solhaug, Petter Hanekamhaug, Mads Elvethun Hansen, Jesper Aaserud og Marius Preber.

Benyttede innbyttere:Lasse Holum Hansen, Magnus Midling Larsen, Magnus Granmo Finset, Ola Kjos Sollie og Martinus Slette Granum

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg