R&Å tapte klart for EIF

Inn

Marius Solhaug og resten av R&Å-gutta fikk det tøft i hjemmemøte med Eidsvold IF.

R&Å – EIF 1-5 (0-3)

Både R&Å og EIF har fått en god start på årets sesong og stod med 6 poeng etter tre kamper. De blåkledde kom til kampen etter en sterk borteseier over Fet, men har ikke hatt noe godt tak på EIF på mange år.I fjor tapte R&Å begge kampene og laget står med kun en seier på de siste fjorten oppgjørene. Helt svart har det imidlertid ikke vært, kampene har ofte vært jevne og endt med poengdeling. 1-1 har vært en gjenganger mang en gang.

R&Å stilte noe overraskende med både Marius Preber og Lasse Holum Hansen på benken, og starten kunne også vært bedre. Etter 9 minutter startet EIF en kontring som endte hos Eiven Solberg, han var kald som en fisk da han kjippet ballen over R&Å-keeper Tobias Holt og inn i mål. To minutter senere doblet Marius Rødsrud ledelsen.

Gjestene dominerte kampen og det skulle gå hele 38 minutter før hjemmelaget kom til en avslutning å skrive hjem om. Like før det hadde Jonatan Teigland økt til 0-3, som også var pauseresultatet.

Vertene var mer med etter sidebytte,kom til noen gode sjanser som kunne gitt mål, men nok en gang var det gjestene fra Råholt som scoret det neste målet. Med snaue tjue minutter igjen å spille skrudde Eiven Solberg inn et frispark helt oppe i vinkelen. Få minutter senere tok Solberg på seg servitørrollen og serverte ballen til Henrik Ulset, som la på til 0-5 til EIF. Helt på tampen av kampen fikk R&Å sitt trøstemål ved innbytter Marius Preber.

Etter fire kamper står R&Å med to tap og to seire, ironisk nok har begge seirene kommet på bortebane.

Motstander EIF har virkelig funnet scoringsformen og står med hele 17 mål på de fire første matchene. Med sine 9 poeng har de inntatt 2.plassen med like mange poeng som serieleder Skedsmo og FUVO. Skedsmo kan øke forspranget med poeng borte mot Blaker førstkommende tirsdag. De kan også bli forbigås av Sørumsand som står med 7 poeng etter tre kamper.

Neste kamp for R&Å er mandag 29.april, borte mot Rælingen.

Tabellen kan ses her

R&Å stilte med følgende lag: Tobias Bråthen Holt, Magnus Midling Larsen, Simen Petersen, Patrick Elvethun Hansen, Ole Elias Jacobsen, Marius Solhaug, Magnus Krefting Hansen, Jesper Aaserud, Thomas Buset, Fredrik Autio og Mads Elvethun Hansen

Benyttede innbyttere: Petter Hanekamhaug, Marius Preber, Lasse Holum Hansen, Mattis Haug og Stian Linderoth-Jensen