R&Å tapte målrik kamp mot Lørenskog 2

Jesper Aaserud sin scoring hjalp ikke til seier i bortemøte med Lørenskog 2

R&Å serieåpnet med hjemmetap for Lørenskog 2 og avsluttet vårsesongen med tap mot samme motstander. Årnes-gutta kom til kampen med fem seiere på de sju siste matchene og ville med seire klatre opp på tredjeplass bak suverene Skedsmo og Gjelleråsen 2.

4.div.  Lørenskog 2 – R&Å 7-3 (3-0)

Første omgangen var tidvis jevnspilt med masse sjanser til begge lag, men Lørenskog var effektive og scoret tre ganger, mens R&Å ikke klarte å omsette noen av sjansene til mål.

R&Å hentet opp hjemmelagets tremålsledelse

I andre omgang vartet R&Å tidvis opp med årsbeste og spesielt i starten av omgangen var laget gode. Mads Elvethun Hansen reduserte til 1-3 fra straffemerket etter 55 minutter. To minutter senere fant Jesper Aaserud veien til nettmaskene og dermed var det plutselig kamp igjen. R&Å var skikkelig i støtet og etter 63 minutter var det dags for 3-3 ved Petter Hanekamhaug. Han scoret dermed mål i sin fjerde kamp på rad og er nå oppe i sju scoringer.

Jaget ledermålet, fikk fire i baken

Etter utligningen fortsatte R&Å å kjøre kampen, men laget sleit defensivt og hjemmelaget kom alt for ofte til enkle målsjanser som også endte i scoringer. Mot spillets gang tok Lørenskog 2 på nytt ledelsen 4-3 og i løpet av de siste tjue minuttene satte de inn ytterliggere tre mål og vant til slutt kampen 7-3.

R&Å-trener Jonny Lien sa følgende til Romerikes Blad etter kampen:

Lørenskog ledet 3-0 til pause, men Lien mente at laget hans var fullt med i kampen.

• I førsteomgangen var det vi som hadde masse muligheter, men de scoret tre mål. Det var vår feil, vi var dårlig defensivt fra topp til tå i dag og det gjaldt ikke bare forsvaret, konstanterer han.

Lien irriterer seg over at de ikke er mer kliniske foran mål.– Vi er utrolig dårlig på å sette sjansene våres.

• På “expected goals-skalaen” så tror jeg vi byr på mye. Det er utrolig lett å score på oss innimellom, og så er det veldig vanskelig for oss å score

R&Å tar sommerferie på 5.plass med 22 poeng. Skedsmo leder 4.div med 35 poeng, fulgt av Gjelleråsen 2 med 31. Bak disse er det ganske tett med Ull/Kisa 24, Rælingen og R&Å 22 og Lørenskog 2 og Hauerseter med 19 poeng.

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Marius Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Arne Holter, Martinus Slette Granum, Jesper Aaserud, Magnus Krefting Hansen, Petter Hanekamhaug, Mads Elvethun Hansen og Eivind Sveinhaug. Benken: Sindre Edvardsen Nyhus, Øystein Riise Pedersen, Markus Grønvold, Magnus Granmo Finset, Jørgen Aaserud, Marcus Solberg Damstuen