R&Å tapte mot Lørenskog 2

R&Å – Lørenskog 2   2-4 (1-2)

Raumnes & Årnes ville med seier over Lørenskog 2 klatre opp på 5.plass med like mange poeng som EIF på 4.plass, men sånn skulle det ikke gå, selv om det startet positivt for de blåkledde.

Etter en litt småkjedelig innledning tok vertene ledelsen 1-0 etter 19 minutter. Et perfekt innlegg fra Jesper Aaserud fant veien til Marius Preber, som dunket ballen i nettmaskene. Stillingen holdt seg til en halvtimes spill, da utlignet Lørenskog 2 til 1-1. Seks minutter senere presenterte en av 4.divisjons beste spisser, Piotr Gawecki, seg og sendte gjestene opp i 1-2 ledelse.

R&Å skriver på sin facebookside at Årnes-gutta virket daffe og lite påskrudde de første 45 minuttene.

Gawecki avgjorde for Lørenskog 2

Laget var mer på hugget etter sidebytte, men i løpet av to minutter (62. og 64.) så lot de Gawecki få litt for stort spillerom og dermed smakket han inn to mål og avgjorde med det kampen. Lørenskog-spilleren som i flere tidligere år har dunket inn mål for Eidsvold Turn er dermed oppe i åtte scoringer på sine fire kamper for rekruttlaget til Lørenskog.

Et kvarter før slutt ble R&Å tildelt et straffespark og Patrick Elvethun Hansen fikk sjansen til å sende hjemmelaget på nytt inn i matchen, men straffesparket ble mesterlig reddet av bortelagets keeper, Tobias Aspelund.

Like før slutt fikk R&Å sin andre scoring ved Marius Preber. Dessverre var det da for sent i en kamp som endte med 2-4 tap. En bedre gjennomført andre omgang av R&Å, men ikke nok til å få med seg poeng. R&Å tar dermed sommerferie på 8.plass med 20 poeng, men opp til 3.plassen er det kun fire poeng. På den andre siden er det også kun seks poeng ned til Fet på 13.plass.

Neste kamp for R&Å er 3.august, borte mot Sørumsand

R&Å stilte med følgende lag: Chris Heltorp, Patrick Elvethun Hansen, Simon Petersen, Ole Elias Jacobsen, Jesper Aaserud, Mattis Haug, Marius Solhaug, Jonas Eng, Petter Hanekamhaug, Mads Elvethun Hansen og Marius Preber.

Benyttede innbyttere: Magnus Midling Larsen, Martinus Slette Granum, Magnus Granmo Finset og Martin Valberg