R&Å tapte mot Sander

Mads Elvethun Hansen og hans R&Å tapte to av tre kamper i Brandval Vintercup

Sander – R&Å 2-0 (1-0)

Allerede før den siste kampen i innledende, som gikk mot Sander, så var de blåkledde ute av kampen om en semifinaleplass. Aurskog-Høland vant sin kamp tidligere på dagen og var mer eller mindre klare for semifinalen. Sander kunne i teorien ta semifinaleplassen, men da måtte de slå R&Å med åtte mål.

Om futten hadde gått ut av R&Å-spillerne før kampstart skal være usagt, men det var noe tamt over hele linja og Sander ledet fortjent 1-0 etter de første 35 minuttene. I tillegg til målet hadde Sander også en heading i tverrliggeren, samt et par andre gode muligheter.

Til tross for at R&Å har en giftig angrepsrekke på papiret, var det lite som tydet på at de har funnet formen skikkelig ennå. Litt overraskende har laget kun scoret en gang på sine tre kamper i Brandval Vintercup.

Etter sidebytte var R&Å mer med i kampen, men det var heller ikke ufortjent at Sander gikk opp i 2-0 etter 48 minutters spill. En corner fant veien til Espen Flinkop, som styrte ballen i nettmaskene. Det var i hele tatt en rolig affære hvor R&Å først etter en times spill kom til noen sjanser som med litt hell kunne endt i scoring.

Alt i alt en fortjent seier til Sander, som tok andre plassen i gruppa bak Aurskog-Høland.

R&Å skriver følgende på twitter: Vi ryker 2-0 mot Sander i siste kamp. To uker til seriestart, og da må vi opp!

Aurskog-Høland kvalifiserte enkelt til finalen etter å ha slått Rana med 10-2 i semifinalen. I finalen venter Grue

R&Å stilte med følgende lag: Tobias B Holt, Magnus Larsen, Stian Linderoth-Jensen, Simen Holter, Ole Elias Johansen, Lasse Holum Hansen, Marius Preber, Marius Solhaug, Fredrik Autio, Patrick Elvethun Hansen og Mads Elvethun Hansen.

Benyttede innbyttere: Markus Grønvold, Ola Kjos Solli, Petter Hanekamhaug

1  Aurskog-Høland 3 2-1-0 11-2 7
 2  Sander 3 2-1-0 5-1 7
 3  R&Å 3 1-0-2 1-5 3
 4  Eidskog 3 0-0-3 1-10 0