Surt overtidstap for R&Å

Et jevnt og spennende våroppgjør endte 2-2 på Årnes stadion. Denne gangen var det Kløfta som ønsket et R&Å i storform velkommen til Bakkedalen kunstgress.R&Å kom til møte med Kløfta med tre seire på de fire første høstkampene. Kampen mellom tabellnaboene ble en jevn og spennende affære som ble avgjort to minutter på overtid.

Målløst til pause

Kløfta gikk som vanlig ut med stor aggressivitet og høyt press. Dette gjorde sitt til at de påførte R&Å flere balltap og brudd i gunstige posisjoner. Zebrastripene kom til noen gode sjanser og kunne fort å ha ledet med litt mer presisjon. De blåkledde fra Årnes var heller ikke ufarlige da sjansen først bydde seg frem. Nærmest scoring de første 45 minuttene var Marius Solhaug, men headingen sneik seg på feil side av stolpene. Mot slutten av omgangen var det gjestene som var nærmest kampens første nettkjenning.

Etter sidebytte bølget spillet frem og tilbake, men hjemmelaget tok etter hvert mer og mer tak i kampen. Med femten minutter igjen å spille sendte den tidligere tippeligaspilleren Steffen Nystrøm hjemmelaget i ledelsen med et velplassert frispark helt nede ved stolperoten.

Ledelsen holdt seg i fire minutter, da utlignet Marius Preber til 1-1 med et godt skudd fra like utenfor sekstenmeterstreken.

Nystrøm avgjorde matchen med to frisparkperler

Mot slutten av kampen presset vertene på for vinnermålet, men R&Å holdt godt unna helt til Kløfta på nytt fikk et frispark fra en posisjon ikke ulik den Nystrøm satte i mål tidligere i kampen. I det kantspilleren gikk frem for å ta frisparket var det spilt 92 minutter. Nok en gang viste Nystrøm frem sin fine venstrefot med å sette ballen over muren og plassere ballen godt oppe i hjørnet.

Et surt tap for et R&Å-lag som har startet høstsesongen godt. Tapet betyr at lagene Kløfta klatret forbi de blåkedde på tabellen.Før lørdagens hjemmekamp mot Skedsmo ligger R&Å på 5.plass med 29 poeng.

R&Å stilte med følgende lag: Tobias Bråthen Holt, Simon Petersen, Magnus Midling Larsen, Patrick Elvethun Hansen, Jonas Eng, Martinus Slette Granum, Ole Elias Jacobsen, Magnus Granmo Finset, Marius Solhaug, Lasse Holum Hansen og Marius Preber.

Benyttede innbyttere: Magnus Krefting Hansen og Ola Kjos Sollie