R&Å-toget tøffer videre fra seier til seier

Håndball R&Å

R&Å J20 har åpnet sesongen strålende og kunne søndag til tross for en rotete kamp med mange bomskudd, reise hjem fra hovedstaden med nok en solid seier i sekken.

Hasle-Løren 2 – R&Å 13-27 (7-12)

Hakkete første omgang

Første omgangen startet rotete og Hasle-Løren tok ledelsen 2-0 før R&Å-jentene hadde fått med seg at kampen var i gang. Da tok Johanna Nøsterud Hammarström tak i kampen, og med tre scoringer bidro hun i sterk grad til at de blåkledde snudde kampen. Etter 12 minutter stod det 3-7, men så gikk gjestene inn i en ny litt svak periode og vipps så stod det 7-8. Mot slutten av omgangen var det tid for nok et skippertak. Med fire strake scoringer kunne R&Å-jentene gå til pause med en relativ komfortabel 7-12 ledelse.

R&Å-trener Lena Bøsterud sier til Nesfotballen at det var en veldig rotete kamp, der de i starten hadde en del bomskudd og gjennom hele kampen en del feil, spesielt langpasningene.

God moral hjalp laget til ny storseier

I andre omgang traff de blåkledde fra Årnes bedre med skuddene og seilte forholdsvis raskt i fra Hasle-Løren. Målet trillet etter hvert inn som perler på en snor og til slutt stod det 13-27 på måltavla. Emilie Fayen Svendsrud ble kampens toppscorer med 7 mål.

 • I etablert angrep spilte vi oss til gode sjanser, men skuddene gikk mye stolpe ut i starten. Utover i kampen satte vi flere av forsøkene i mål, og når Hasle-Løren la ut i 3-2-1 forsvar fikk vi mange enkle mål, for dette løste vi veldig bra!
 • Jentene viser god moral og jobber veldig godt for hverandre – både forover og bakover

Neste kamp for R&Å er søndag 1.november, hjemme mot HK Eidsberg 2

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Tuva Hoel, Maria Løkkevold (3), Emilie Fayen Svendsrud (7), Anna-Celine Nordby Hartman (2), Tuva Dystland (3), Johanna Nøsterud Hammarström (4), Emma Holtung Lundell (1), Anniken Eriksen Foss (2), Emilie Sørby Kløfta (5)

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Begravelsebyrået Nilsen

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg