R&Å vant igjen etter fire kamper uten seier

4.divisjon   Strømmen 2 – R&Å 3-6 (0-3)

Ting har ikke gått på skinner for R&Å den siste tiden. Etter en god start på sesongen så hadde de før torsdagens bortekamp mot bunnlaget Strømmen 2 sluppet inn 13 mål på tre kamper og kun tatt ett av 12  poeng. på de fire siste. 6-1 tapet for Kløfta sist var tungt. Det var derfor en revansjesugen gjeng som tok turen til Strømmen stadion for å prøve å komme tilbake på vinnersporet.

R&Å ledet med tre mål til pause

R&Å var favoritter mot et ungt Strømmen 2-lag som stod med kun en seier på de ni siste serierundende. Det skulle imidlertid gå halve omgangen før nullen sprakk. Kaptein Arne Holter snappet opp en feilpasning og feide kula i mål fra godt over tjue meter. Noen minutter senere sendte Nikolai Skue gjestene i tomålsledelse.  Målene ga Årnes-gutta selvtilliten tilbake og åtte minutter før pause så feide Petter Hanekamhaug avgårde et skudd som Skaue satte i mål etter at keeper måtte gi retur. 0-3 var også pauseresultatet.

R&Å-spillerne var ikke helt med i starten av andre omgangen og det tok ikke lange tiden før Strømmen 2 reduserte til 1-3. Bortelaget hadde allikevel god kontroll på matchen og etter en times spill var Marius Solhaug nok en gang på rett plass etter en dødball og sendte R&Å opp i 1-4.

Scoret tre i andre omgang og vant kampen 3-6

Man var nå inne i en periode hvor ting skjedde i begge ender av banen. Først reduserte Strømmen 2 til 2-4, men tre minutter senere svarte de blåkledde med å øke til 2-5. Målet kom etter innlegg fra Petter Hanekamhaug inn til Eivind Sveinhaug, som sikkert satte ballen i nettmaskene. Med under et kvarter igjen å spille så det dags for 2-6 ved innbytter Jørgen Johannessen. Dermed var seieren i boks selv om Strømmen 2 fikk nok et trøstemål, denne gangen fra straffemerket.

R&Å ligger på 8.plass med 17 poeng på 11 kamper. En viktig seier som gjør sitt til at det kun er to poeng opp til Lørenskog 2 på tredjeplass. Nå står det to tøffe kamper for tur, derfor var det viktig å snu den negative trenden med seier. Neste kamp er tirsdag 13.september, hjemme mot serieleder Sørumsand

4.divisjon

R&Å stilte med følgende lag: Amund Gjersøyen, Marius Solhaug, Robin Rognerud, Fredrik Stenbro Andersen, Patrick Elvethun Hansen, Martinus Slette Granum, Eivind Sveinhaug, Thomas Buseth, Arne Holter, Nicolai Skaue og Petter Hanekamhaug. Benyttede innbyttere: Truls Frogner, Mikolaj Andrzej Liber, Jørgen Rasmus Johannessen og Marcus Solberg Damstuen