R&Å vant lokaloppgjøret mot Haga

R&Å – Haga 13-10 (8-3)

Det var to spente jenter 11 år-lag som møttes til håndballkamp i Neshallen søndag 1.mars. Hjemmelaget R&Å tok imot Haga til et lokaloppgjør hvor lagene vant hver sin omgang, men hvor R&Å til slutt dro det lengste strået i havn.

Kampen startet veldig bra for R&Å, som gikk opp i en 7-1 ledelse før Haga kom seg litt mot slutten av omgangen. Etter de første tjue minuttene hadde de blåkledde opparbeidet en solid 8-3 ledelse.

Vertene gikk rett i angrep og økte til 9-3 i det første angrepet etter sidebytte, men så våket de brunkledde og reduserte to ganger før R&Å satte inn 10-5. Lagene fulgte hverandre en periode og etter halvspilt andre omgang stod det 13-7. Da satte Haga inn en skikkelig sluttspurt, scoret tre mål på rappen, men klarte aldri å ta igjen hjemmelaget, som vant kampen til slutt 13-10.

Lagene vant med andre ord hver sin omgang, bare det at R&Å hadde et for stort forsprang før de brunkledde våknet skikkelig til live.

R&Å stilte med følgende lag: S. Asmyhr, A.Hjemmen, V.Dalberg, M. Andresen, N.Ringstad, M. Aarhus, M.Nilsen og K. Holmen

Haga stilte med følgende lag: C.Caspersen, L.Øyan, M.Norum, S.Holmøy, J. Gran, H.Thoud, H. Albertsen, J.Walseth, E.Holmøy og L.Kopperud