R&Å vant toppoppgjøret mot Hauerseter

4.divisjon  Hauerseter – R&Å 0-1 (0-0)

Hauerseter stod med seks uavgjorte, men kun ett tap på de femten siste kampene før de tok i mot R&Å til toppkamp på gressbanen på Nordkisa stadion. Gjestene fra Årnes har også vist stabilt god form over en lang periode, selv om de gikk på et overraskende hjemmetap mot Rælingen i forrige serierunde.

Før kampen lå Hauerseter på tredjeplass, ett poeng foran R&Å med et kamp til gode. Presset lå på andre ord på Tommy Grønvold sine disipler.

R&Å holdt nullen for fjerde gang

Det ble som forventet et tett og jevnt oppgjør da topplagene møttes til kamp. Spillet bølget frem og tilbake uten at noen av lagene klarte å tilrive seg et skikkelig overtak. Begge lagene lå trygt i ramma og satset på kjappe kontringer. Dette resulterte i noen gode sjanser, men ingen av lagene klarte å få ballen i nota de første 45 minuttene.

Marcus Damstuen matchvinner med sitt 13.seriemål for sesongen

Målsniken Kim Brenna var flere ganger frempå både før og etter sidebytte, men klarte ikke overliste Rino Lund Johnsen i R&Å-buret og ble stående med sine 24 nettkjenninger. På den andre siden av banen har R&Å en 18 år yngre målscorer i Marcus Damstuen. Unggutten har for alvor slått igjennom i årets sesong. 56 minutter ut i matchen sendte keeper-Johnsen en satan så lang og god ball i bakrom til Damstuen, som måtte spurte alt han var kar om for å nå ballen og klinke kula på halvspretten før den traff bakken for andre gang. Ballen suste inn i motsatt hjørne. 1-0 til R&Å.

Temperaturen i kampen steg mot slutten, men ingen av lagene klarte å score flere mål og kampen ebbet etter hvert ut med 1-0 seier til gjestene fra Årnes, som dermed passerte Hauerseter på tabellen.