R&Å vartet opp med storseier over Strømmen 2

Simon Petersen og R&Å holdt lekestue i første omgang mot Strømmen 2.

Før dagens kamp hadde R&Å scoret minst mål av samtlige lag i 4.divisjon. Etter 0-6 mot FUVO i forrige serierunde var det et revansjesugen gjeng som tok turen til Strømmen stadion og møte med Strømmen 2.

Strømmen 2 – R&Å 1-8 (0-7)

Mads Elvethun Hansen satte standarden for kampen med scoring allerede etter tre minutters spill. Fem minutter senere doblet Lasse Holum Hansen ledelsen for bortelaget. Førstnevnte var i storslag for kvelden og putta to nye mål før det var spilt en halvtimene. 4-0 ble til 7-0 før lagene gikk til pause. Elvethun Hansen satte inn sitt fjerde, mens Lasse Holum Hansen satte inn sitt andre. Det siste målet ekspedert i mål av Jonas Eng.

Ingen tvil om at den berømte ketchup-effekten endelig slo inn for R&Å-gutta, som ledet med sju mål til pause.

Få minutter ut i andre omgang reduserte Strømmen 2, men Marius Preber svarte momentant med å sette inn sesongens sjette og sitt lags åttende for kvelden. Flere mål ble det ikke, men 8-1 over Strømmen 2 er mer en godkjent .

Etter halvspilt serie ligger R&Å på 7.plass med 20 poeng, men det er kun to poeng opp til EIF på tredjeplass.

Målscorere R&Å: Mads Elvethun Hansen 4, Lasse Holum Hansen 2, Jonas Eng og Marius Preber