Mangnus Krefting Hansen klinket til med to scoringer i seriepremieren inkludert et kremmerhus fra langt hold

4.div R&Å – Eidsvold Turn 2  7-2 (4-1)

Eidsvold Turn 2 måtte børste støv av flere tidligere spillere da laget serieåpnet borte mot R&Å onsdag kveld. Grunnen er at de ikke har lov til å bruke noen av spillerne som er tenkt å starte eller sitte på benken i den første seriekampen i NTL. Dermed var det også duket for comeback av den tidligere LSK-spilleren og nå trener for A-laget, Johan Anderseon.

Eidsvold Turn 2 med skremmeskudd i starten av matchen

De som trodde at det ville bli lett match for R&Å, måtte tro om igjen. I alle fall i starten av matchen. Eidsvold Turn 2 sjokkåpnet med å ta ledelsen 0-1 etter åtte minutter ved Aksel August Strand. Etter at det verste sjokket hadde gitt seg, så tok hjemmelaget mer og mer over, og etter 24 minutter headet Nikolai Skaue inn utligningen. Noen minutter senere fikk R&Å en dødball som til slutt endre hos Magnus Krefting Hansen, som banket inn 2-1 til hjemmelaget. R&Å fortsatte å kjøre matchen, og tre minutter før pause snappet comeback-kid Arne Holter ballen fra en motspiller. Han forserte så mange meter, før han feide av gårde et velplassert skudd som sneik inn ved stolperoten. Rett etterpå fikk Krefting Hansen drømmetreff fra langt hold og dermed kunne Årnes-gutta gå til garderoben med en komfortabel 4-1 ledelse.

Komfortabel ledelse til pause – kontrollerte inn til solid seier i andre omgang

R&Å hadde god kontroll på matchen i andre omgang og lot ikke Eidsvold Turn komme til mange farligheter. 66 minutter ut i matchen var det dags for 5-1. Denne gangen kom målet etter at Jørgen Rasmus Johannessen ble spilt igjennom og var sikkerheten selv alene med Turn-keeperen. Bortelaget hadde lite å by på, men fikk ett trøstemål til da R&Å-keeper Amund Gjersøyen måtte ty til ulovligheter inne i boksen og dommeren blåste straffe. Den satte Aksel August Strand kontant i nettmaskene. Vertene var på ingen måte ferdigscoret for kvelden. Med ti minutter igjen spille så økte Eivind Sveinhaug til 6-2 og noen minutter senere så fyrte Arne Holter av gårde et skudd som gikk via en Turn-spiller og inn i mål. Dermed ble han i likhet med Magnus Krefting Hansen tomålsscorer i det som til slutt en meget fortjent 7-2 seier.

Neste kamp for R&Å er tirsdag 13.april. borte mot Lørenskog 2

R&Å stilte med følgende lag: Amund Gjersøyen, Patrick Elvethun Hansen, Robin Rognerud, Thomas Buseth, Fredrik Stenbro, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jørgen Johannessen, Eivind Sveinhaug, Nikolai Skaue og Martinus Slette Granum. Benyttede innbyttere: Mattis Haug og Hassan Aslam